Последният концерт в историята на HOLY MOSES ще бъде на 27 декември в Хамбург

7 апр 2023, 11:14 ч. 548 / 7 1
пред./следв.

   2023 година е последната в историята на германските траш метъл ветерани HOLY MOSES.

   На 14 април ще излезе последният им албум "Invisible Queen", след което групата ще се отправи на прощално европейско турне. Първоначално обявените дати от обиколката бяха до септември и включваха дати в Германия, Белгия, Чехия, Словакия, Франция, Словения и Испания.

   Вече са известни датата и мястото на последния концерт изобщо на HOLY MOSES. Той ще се състои на 27 декември 2023 г. в зала "Markthalle" в Хамбург, Германия. Фронтдамата Sabina Classen споделя, че датата не е случайна. В този ден тя ще навърши 60 години. Певицата коментира и че ще е много щастлива да отбележи рождения си ден, взимайки си сбогом с феновете.

 

holy moses



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Helloween 7.04.2023 17:37:33 отговори + 1 0
Най-великата класика на групата си остава The Machine Of Liechtenstein '89. Невероятен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".