"How the West Was Won" на LED ZEPPELIN с ново ремастерирано издание

24 яну 2018, 17:10 ч. 729 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 7-ми септември, 1968 г. John Bonham, John Paul Jones, Jimmy Page и Robert Plant превземат заедно сцената в Гладсакс, Дания. Като “The New Yardbirds”, те се събират в студиото за пръв път по-късно през същия месец, за да започнат записите по дебютния си албум, вече под името Led Zeppelin, и да променят рокендрола завинаги. Преди отбелязването на 50-годишнината на групата да започне официално през септември, Led Zeppelin продължават с кампанията по преиздаване на музиката си с ново издание на албума с изпълнения на живо “How The West Was Won”, оригинално издаден през 2003 г. Изданието ще включва ново ремастериеано аудио, което е направено под ръководството на Jimmy Page. Детайли по допълнителните издания по случай 50-тата годишнина на групата, както и предстоящи събития, ще бъдат обявени по-късно тази година.

“How The West Was Won” ще излезе на 23-ти март в няколко формата чрез Atlantic/Swan Song, включително първите за албума издания на плочи и Blu-ray Audio (като Blu-ray формата ще бъде записан с 5.1 surround sound с висока резолюция).

* CD – Ремастерирано аудио на 3 CD-та.
* Винил - Ремастерирано аудио на четири 180-грамови плочи.
* Blu-Ray аудио - 96kHz/24 bit 5.1 (DTS-HD Master Audio Surround) както и стерео миксове (PCM Stereo и DTS-HD Master Audio Stereo).
* Дигитални формати (Streaming & Digital Download) – Ремастерирано аудио
* Супер делукс бокс сет включва:
- Ремастерирано аудио на три CD-та и четири 180-грамови плочи;
- DVD на албума с Dolby Digital 5.1 Surround и PCM Stereo, както и фотогалерия;
- Карта за дигитално изтегляне на цялото аудио съдържание с високо качество на 96kHz/24 bit;
- Книжка с редки непубликувани досега снимки на бандата на всеки един от концертите, плюс сувенири;
- Обложката на оригиналния албум с високо качество, индивидуално номерирана за първите 30 000.

“How The West Was Won” включва най-добрите изпълнения от легендарните концерти на Led Zeppelin в Los Angeles Forum и Long Beach Arena на 25-ти и 27-ми юни 1972 г. Преработени и подредени последователно, така че да представят един концерт от началото до края, колекцията от 3 CD-та и 4 плочи улавя бандата на върха на силите си. Открояващи се моменти са над 25-минутна версия на “Dazed And Confused” и 21-минутна китка базираща се на “Whole Lotta Love”. Някои от изпълненията са на песни от неиздадения тогава албум “Houses Of The Holy”, който излиза 9 месеца по-късно.

Изданието “How The West Was Won” на Led Zeppelin ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

още за:

Led Zeppelin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".