Художникът Mattias Noren спира да работи с групи

22 ное 2007, 14:49 ч. 142 / 3 7
пред./следв.
Един от най-известните художници на обложки, а също и дизайнер на лога - шведът Mattias Noren, решава да преустанови работата си с групи. Като основна причина артистът изтъква взимащото все по-масови размери нелегално разпространение на музика, което не дава възможност на бандите, използващи услугите му, да се издължават навреме за свършената работа. В момента 5 групи/лейбъли дължaт на Noren пари, като дори вече са спрели да отговарят на имейлите му.

   Mattias Noren е автор на обложки на EVERGREY, Derek Sherinian, John Petrucci, KAMELOT, STRATOVARIUS, PLANET X, INTO ETERNITY, WOLVERINE, COMMUNIC, ANDROMEDA, MAGELLAN, JAG PANZER, SABATON, KOTIPELTO, BEYOND TWILIGHT, CIRCUS MAXIMUS, LOST HORIZON, ARENA и мн. др.
   Ето и малка, непредставителна извадка от творбите му:

още за:

Mattias Noren
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EDDIE 26.11.2007 10:10:41 отговори + 0 0
Luis Royo е гений!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 25.11.2007 20:59:56 отговори + 0 0
откога е "художник" некой който просто си цапа с пейнт или фотошоп или там некоя компютърна програма? на тва му се вика факер-дизайнЕр, не художник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bg citizen 23.11.2007 16:07:45 отговори + 0 0
Ми да се захване този Матис с друг бизнес тогава!
То и аз искам тук в BG да успея само с писане на стихове,поеми и романи ама,като виждам,че не става сега работя,само като продавач в книжарница. /:=)))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 23.11.2007 12:27:36 отговори + 0 0
ти ако не си наясно колко време отнема направата на една обложа и колко труд се хвърля по нея...и ти да си и ти ще преустановиш работата си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

От сърдит Петко ! 22.11.2007 21:34:55 отговори + 0 0
На този Матиасчо едно мога аз да му кажа!
-Сърдит му Матиасчо-празна му кесията...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 22.11.2007 18:52:42 отговори + 0 0
Обложките му в по-голямата си част бяха невероятни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lapsiz 22.11.2007 14:58:08 отговори + 0 0
рамери, jag panCer Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".