Излиза и самостоятелно DVD на MANOWAR от концерта в Каварна

22 ное 2007, 16:46 ч. 494 / 8 81
пред./следв.
Оказва се, че все пак на 1 декември в София Joey DeMaio и Eric Adams ще представят не интернационалното издание на DVD-то "Magic Circle Festival Volume I", в което присъстват кадри от Каварна, а пълноценно, самостоятелно DVD, озаглавено "Live in Bulgaria - Kaliakrа Rock Fest 2007". По-долу виждате обложката, а щастливците, които ще присъстват на промоцията в клуб "Black Box", ще бъдат 500 на брой и ще бъдат определени чрез покани, раздавани в игра по радио "Z-Rock". Те ще представляват и публиката, която ще участва на живо в заснемането на видеоклип на руснаците SIXTH SENSE, които ще свирят в "Black Box" на 1 декември.
 Joey DeMaio и Eric Adams ще бъдат специални гости на събитието и ще дадат кратка пресконференция. Родни музикални величия, и представители на медиите първи ще видят уникални кадри от историческото DVD. Едновременно с разпространяването си на пазара, дискът ще се предлага и в онлайн магазина ни.


Коментари   (81)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jin Kazama 19.12.2008 22:06:22 отговори + 0 0
хора случаино да сте виждали някаде статистика колко общо сме металите в света.Аре ако някои е виждал някаде точно число да пише на maxim.1989@abv.bg благодаря предбварително! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.11.2007 11:56:49 отговори + 0 0
аман от дебили.винаги щесе намери някьв такьв *******,да плюел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 30.11.2007 11:55:23 отговори + 0 0
Blackiel.. не мога да разбера защо спориш с него. Хората са го казали "Убий глупака с мълчание". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 29.11.2007 19:05:41 отговори + 0 0
Омръзна ми да споря с теб джентълменино. Един джентълмен не псува като каруцар. Май не аз съм Бай Ганьо, а ти май не си чел кодекса на един джелтъмен, което аз между другото съм направил.
Омръзна ми да споря за това как едни гримирани педали били трю а Manowar били обратни виждаш ли.
Имаш сериозно комплекси. Хм защо да чета текстовете, не били трябвало в една музика човек да разбира какво пеят без да му е необходим текст.
Писна ми от жени като теб. Говорят, говорят, а после като ги хванеш едно на едно и почват да ти се извиняват.
Не си заслужава да споря с теб, защото това което Manowar направиха за 20 000 българи, не го е правила нито една група за нито един народ.
Не е важно дали имаш висше, а е важно какво е. Какво правиш с тази литература сега? Даскал ли си?
Нищо не си научил от това висше, защото поне би трябвало да се научиш как да спориш, а ти предимно псуваш. Е това са ни литературите, горе долу на нивото на мутрите. Да живее образованието.
Не е философия да палиш църкви. Аз съм атеист, но не съм тръгнал да паля църкви, това могат да го направят умствено изостанали хора. Вероятно за това имаш висше, защото вероятно има квота и за умствено изостанали. ЖАЛЪК хейтър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Northern Son 29.11.2007 15:55:42 отговори + 0 0
Още едно дебилно и некомпетентно мнение, присъщо на петокласник... Интересно ми е кой идиот ти е дал дипломата за Висше?! И то литература!?! Явно с парички и връзки всичко става... Black scum!
vancheto_flower, как да не се караме? Някъв шибан хейтър, който се мисли за много велик, влиза и започва да храни любимата ми група?! Като не я харесва да не пише, не да влиза и да хейти като гаден комплексар. Такива типове най-много мразя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 29.11.2007 15:28:44 отговори + 0 0
Абе клоун,имал си приятелка Мис Свят ли.Да не се хваля ама определено момичето,с което съм е наистина зверски красиво,така,че не можеш да ме впечатлиш.И да ти кажа прао аз никога не съм си давал парите за порно списания,но ти си бая осведомен за тях и къде тоъно се крият.Тва,че тренираш бокс не значи,че можеш да ме нокаутираш щото не ме познаваш.Обаче си прав,че ако отида на люхото ви млековарско парти ще ме смажат.Все пак 500 срещу 1.Кво гейско имало в млековар ли?Виждал си ги как се обличат.Джоуи със слипове от пърча кожа като Конан,Ерик с боди-бяло и розаво,приъеската на Карл е точно като на Барби.Тия песни дето ги изброи съм ги слушал и не усещам нищо тежко,бързо,твърдо или екстремно.Все пак слушам блек и дет и не ги осещам маньоварчетата.Ами ти чуи MARDUK-Holy Blood,Holy Grahl,DEICIDE-Homage For Satan,EMPEROR-Ye Entrancemperium,IMMORTAL-One By One, BEHEMOTH-Slaves Shall Surve,CRADLE OF FILTH-Queen Of Winter,Throned,SATYRICON-A Dawn Of New Age и много още и тогава ще разбереш за какво ти говоря.Да файтърче твърдя,че съм мъж не защото като млековар мога да пребия света,а защото се държа с жените като джентълмен,което ти смяташ явно за унизително.И кво като имаш патка между краката си мислиш,че си повече от едно момиче ли?Типично ориенталско,байганьовско мислене.Мъж под чехъл ме виждал.Ами давай бъди пич и пребивай жена си,спи и с кухненската мивка ако се съгласи да ти духа само и само да си като млековарките да имаш бройка.Те са като Митьо Пищове бе.Сигурно и дневници си имат.Повдигали духа на боеца.Чакай бе ти да не си новия Конан Варварина или Рамбо.О не ти си Роки хахахаМного си глупав.Кво ми се хвалиш с успеха си,моят беше по-висок,а и висше завърших.Разсъждаваш като хлапе захласнало се екшън геори,като Арни и Слай.Не си дорасъл.Блак метъла е цяла философия,която ти никога няма да разбереш.Завършил съм литература и като видяй лириките на млековар се отчаях.Беден речник,повторения,неоригиналност,липсва жив език,трагедия направо.Движат се по повърхността.Ще ти препоръчам да прочетеш текста на With Strenght I Burna-EMPEROR и BURZUM-целия албум Filosofem за начало.Има и много още ама за сега това ти стига.И още нещо дори да ми беше пратил снимка на приятелката си нямаше да я обидя,защото е тя вина няма,а и е дама все пак.Както ти казах нищо не може да ме впечатли,защото си има готино момиче,което представяш ли си за мен е много специално.Е тук се оцелихме по този вапрос,като да не повярваш.Освен това METALLICA винаги ще са над млековар.И феновете им са повече и публика събират, и критиката ги признава повече,а и са дали много повече на музиката от млековар.
vancheto_flower няма нищо сега,кво толко като се джавкаме.Нали теб не те обиждам,а и нямам намерение да го правя щото за разлика от тея ********** Blackiol i Northern Sun си пеканаПрава си ама не мога да се сдържа като виждам кви са кретени.
HAIL TO THE QUEENS,MLEKOWAR SMEELS ********* ************* ************* ********** ********** *********** *********** ********** ********** *********** ********************* ********** *********** ***********
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 29.11.2007 10:22:24 отговори + 0 0
Момчета, защо трябваше да се изпокарате заради това?! Manowar били такива, онакива, кой можел да пее и свири, кой не можел....И какво постигнахте с този спор?! Я по-добре да забравим тази тема и всеки да запази мнението си за себе си, защото никога няма да се стигне до някакъв консенсус, а всеки го обръща на лични нападки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Northern Son 28.11.2007 20:11:46 отговори + 0 0
Супер песен Emperor! Щеше ми се да те знаех как изглеждаш и на концерта на тая песен да ти скоча на веждите... уви :/ Супер лекичка била музиката, така ли? Чуй песни като The Dawn Of Battle, King Of Kings,Тhe Power, Fight Untill We Die, осемте части на Achilles, Agony And Ecstasy! Тва е чист, силен, епичен метъл! Моля те, някой екстремни банди могат да имат някви добри музиканти, но Бързъм(за рейса) далеч не са от тях... Изтеглих им всичко отдавна, с много нерви успях да ги изслушам и после с терперещи ръце ги делнах! И честно казано не намерих НИЩО за което да се хвана, дори най-малкото нещо, за да ми останат на Харда! Бахти, доколкото виждам си на 25 и отгоре... Мислех, че на тази възраст човек може да оцени хубавото и гадното... Или ти явно не си с ъкъла на 25 годишен човек...МЕТАЛИКА са кралете на метъла? Уоу! С цялото ми уважение към тях, стрхотна група са, една от любимите ми! Но кралете на Метъла?!? Щях да ги призная за такива, ако всичките им албуми бяха като Kill'em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, ... And Justice For All и Черният албум! За 5 албума? Да, генмални, но 5! Металика умряха отдавна! В момента има само Бозалика! Emperor, до сега не видях да си направил компетентна критка! Само "Менуор са гейове" , "Млековар за глупаци" , "Мановар са еди кви си.." Само псуваш, говориш пълните глупости, правиш се на голям всезнайко. Ама нормално - който не знае кво да каже и как да го каже, храни на посоки. Ламер. Така се дразнехме в 5-ти клас. А ти май се водиш, че си над това ниво? Явно, само се води така... Просто не виждам смисъл да се спори с идиот, който не може да си изкаже мнението и да комуникира и спори по-нормален начин. А и кво педалско видя в Менуор нз... Че те са ебали повече от колкото ти си бил чикий на порно списанията, които си криел под леглото от мама и тате. Роб Халфорд е педал, не Ерик, нито Джоуй, нито Скот или Каръл! А случайно да си забелязал, че единствено гласа на Ерик е останал читав? Чувал ли си го Джеймс как пее на живо в момента? Мен ми се щеше да не го бях чул... А Роб? И той не остава по-назад! А Брус? В София за час и половина концерт, гласа му леко се изпари. Менуор свириха три часа! Като махнем солата, и The Crown And The Ring, Ерик е пял около 26-7 песни + разпяването с публиката. И галса му не падна! Така, че просто няма място за сравнение! Съмнявам се, че и някой от твойте велики блекари може да издържи толкова. Къвто и да си не можеш да се дереш като говедо 3 часа, нали?
ALL HAIL MANOWAR!!
DEATH TO FALSE METAL!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 28.11.2007 19:44:29 отговори + 0 0
Нещо много си изостри езика май. Няма да имаш смелостта да ми кажеш това едно на едно. Напростив точно за 30 секунди бих те нокаутирал и за още 30 бих те накарал да викаш HAIL MANOWAR. Повярвай ми правил съм спаринги с хора 10 килограма по-тежки от мен и съм ги изтощавал.
Останалите приказки няма да ги коментирам защото се повтаряш. Ще се спра на онази работа със дудука. Ще коментирам че такива като мен биха ти го откъснали и биха ти го завряли в устата.
Казах ти да не се заяждаш с интелигентността ми, защото в училище годишна оценка под 5,30 не ми е падала, а последния ми IQ тест беше 145.
Е ако хипотетично предоложим че си мъж жените са ти равнопоставени без съмнение.
Не съм казал че тези които не слушат Manowar нямат чест. Просто казвам че за мен честта, гордостта и достойнството са най-важното нещо в живота на един мъж.
За дани - дрането не е пеене.
Всеки избира сам как да третира жените. От сега те виждам мъж под чехъл. Аз не ходя с момиче просто за да не съм сам, а ходя с момиче, което сметна за специално. Няма да ти давам снимка на последната ми приятелка, защото това би станало без нейно съгласие, но повярвай ми такава до края на живота си няма да намериш(коментара ти на това ще бъде нещо от сорта "то гроздето кисело", бас държа).
И пак ти казвам обиждайки спортистите обиждаш хора които без усилия могат да те пратят при любимеца ти еуронимус...абе тия хора толкова ли ги е срам от имената им че все псевдоними ползват.
За медицинските ми способности недей да говориш, ще бъда трето поколение лекар(!).
Ако си толкова анти-Manowar настроен отиди в събота от 20:00 в Блек Бокс и си кажи мнението, аз за съжаление едва ли ще присъствам, защото не съм от София, но там ще се погрижат за теб. Ако си много, старите хора имат една дума - ербап, да те видим как ще ти се видят 500 човека. Не би имал the balls.
Не е важно на колко инструмента свириш, а как свириш на тях.
Manowar повдигат духа на боеца. Това са ми дали, дават ти сила да се пребориш с предизвикателствата на живота, да бъдеш инстински към себе си. Сега определено разбирам че не си на 25. Познавам хора, които са на по 20 и разсъждават по-зряло от теб. Кажи честно на колко години си. Просто не е възможно да си токова тъп и толкова голям хейтър. Това произхожда винаги от сексуална незадоволеност.
Охооо...ама ти си ме нарекъл и гей?! Бих ти дал скайп, но не искам да спестя удоволствието на зрителите.
Писна ми от форумни побойници като теб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 28.11.2007 18:14:37 отговори + 0 0
1.Blackiel явно си много добре осведомен за патката на Азис,сигурно от личен опит.Брей да съм дошъл в съблекалнята ви.Кво да гледам гей оргии ли?
2.Осведомен си и какво говорят малките блекарчета ли?Едва ли.Ти не си наясно с този въпрос доста си елементарен.Блек метъла е начин на живот,а не само музика.
3.Разбира се,че МлековаР са нежни.Тая музика е супер лекичка нищо яко няма в нея.Когато Маньовър зазвучат толкова твьрдо като CRADLE OF FILTH,които продават повече албуми от млековар ми се обади.Разбира се,че е корпс пеинт.Corpse-труп,Paint-боя.Сам си направи изводи от превода.Използвали са подобни гримове стари кръвожадни племена-разбира се не едно към едно.Явно си невежа.Ерик пищи като скопен или по-точно като жена.Дани се дере.Има разлика.4.Дудука присъства ама ми е отдолу и такива като теб свирят на него.Китара,барабани,бас и пиано-от тях никой не е духов гейченце.Не е нужно да те пишат в Про-рок за да си добьр инструменталист.Който го може го може.Представям си какъв инструменталист си-свириш на инструментите на спортисчетата тиКато мен не можеш да станеш,защото си доста глупав.Като си тъп ти е за цял живот.
5.Уауууу доктор щял да ми става.Тежко и горко на пациентите ти,добре,че няма да съм от тях.Доста хора ще умориш.
6.Концерти в Бьлгария номер 1 си остава този на Metallica.
7.Чест и достойнство имат и хората,които не слушат Млековар,просто вие си мислите,че сте призвани да завладеете света-паляци.За нацистите съм съгласен.Що Млековар ли са мъже на честа.Кво похвално има да гледат на жените като чифт цици и нещо за секс.Примерно аз смятам,че жените не отстъпват на мъжете.Или пък да се напиват(правя го и аз но не се възхвалявам с пиенето)и да крещят ние сме трю метъли.Те да не спасиха редник Райън бре.Хич те няма.Не си за лекар,а за пациент в психиатрична клиника.
Кво са ти дали Млековар-едно безкрайно оглупяване и колбас в мястото където гърга си губи почтеното име
Razael ей такива смешници като теб пък са още по-глупави.Като слушам блад да не мислиш,че си общувам сьс Сатаната.Че аз слушам музиката,а голяма част от текстовете на са сатанински.Аз не съм сатанист бе глупак.И защо си мислиш,че всички вещици се кланят на Дявола.Повечето са окултистки,нещо което май чуваш за първи пьт.
vancheto_flower за Metallica няма кво да говорим,големи са.Млековарките не могат да им стъпят и на малкия пръст.Вярно е,че последните албуми са кофти,но са по-добри от квото и да е на млековар.Ако искате да наречете някой крале на метала,то тва безспорно са METALLICA
fasttakerbg-Тоя пък щял да мре за метъл.Ей дечко вместо само да го пишеш вземи и го направи,че да ни отървеш от поредния смотаняк.
На тези които ми пишат да се гръмна ще трябва да ги разочаровам.Поздравявам тях и майките им с едно велико парче на велика група. CANNIBAL CORPSE-F*cked With A Knife.Да и дет слушам представете си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Razael 28.11.2007 16:00:36 отговори + 0 0
EMPEROR що не идеш да си играеш на вещици някъде на двора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fasttakerbg 28.11.2007 14:39:51 отговори + 0 0
Hail Blackie
for hevay metal (manowar) we will die
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 28.11.2007 14:31:54 отговори + 0 0
Ей сега с тия работи които ги каза много ме амбицира.
Първо - ай отиди в "нашата гей" съблекалня и ни кажи п*дали да видиш какви шутове ще ядеш като се правиш на мъж. Защото да те наричат мъж трябва да се заслужи. Само патката не те прави мъж и Азис има патка нали се сещаш. Изглежда не отстъпваш на мутрите по акъл щом мислиш че всички спортисти са глупави.
Второ - това че си на около 25 още повече принизява коефициента ти на интелигентност. Малките трю блекчета говорят така както ти приказваш, но те порастват и престават, поне повечето.
Трето - само недей говори че Manowar били нежни. Нека не забравяме че дани филт реве като скопен и се гримира, както и повечето блекове. И недей ми излиза с номера "това е корпс пеинт", това си е чист педалски грим като този на КИС.
Четвърто - като си толкова голям инструменталист, защо не са писали за теб в про-рок примерно? Подгрявал ли си на голяма група? За музика само недей да ми се правиш на голям, защото и аз свиря на китара от няколко години. А сред тия 4 инструмента които владееш присъства ли дудука, защото много би ти отивал? Като си екстремен музикант не означава че си задължително добър. И като тръгна да слушам екстремен метъл какво ще стане? Ще ми дойде провидение и ще стана като теб? Не мерси.
Пето - недей да ми обсъждаш мозъка, защото познай какво ще ставам доктор. Уаааау недостижимо ти звучи нали?
Шесто - относно концертите имах в предвид България.
Седмо - аз избирам дали моите добродетели са чест и достойнство. Според теб ако това са глупости толкова по-зле за теб, защото войниците на любимите ти нацисти за разлика от своите лидери са били мъже на честта.
В момента мога да ти напиша куп нецензурни определения, но не искам да създавам работа на Сатир. Сатире, извинявай, че стана офтопик, но трябва да си защитя позицията, защото това което Manowar ми донесоха като изживяване на този концерт ще остане за цял живот.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 28.11.2007 13:38:55 отговори + 0 0
А що се отнася до стиловете Дет, Блек, Траш и т.н. колкото и да спорите все ще има разногласия. Един се кефи на едно, друг на друго - няма смисъл да се опитвате да убеждавате останалите кой стил е по-харесван, по-слушан и пр. Всеки с вкуса си!!! Хайде не се карайте Не трябва да се ядосваме за такива работи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 28.11.2007 13:32:59 отговори + 0 0
EMPEROR - 2007-11-28 12:58:32
...Ако трябва да кажем най-успяла,слушана и велика банда тва е Metallica...

EMPEROR, направо ми се иска да ти стисна ръката за това това изречение. Не че с повечето неща, които си писал не съм съгласна, но това е просто...най-Истинското /според мен, разбира се/. Защото не веднъж съм писала, че Металика е моята любима група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 28.11.2007 12:58:32 отговори + 0 0
Ей *******,явно,че наистина млековарците сте пълни *****.Боксьори,щангисти,каратисти-все плиткоумници.Борчета,мутрафони с телефони-сам се прееба.Каква чест и смелост бе фантазьорче,ти да не живееш в някой рицарски роман от средновековието.Вземи да слушаш нещо по екстремно,тия млековарки са твърде детски и лекички,да не говорим за слабите им способности над инструментите,щото ти ако си боксьор си стой при ръбестите си малоумни спортисчета,но аз съм музикант и свиря в 2 групи-в едната съм китарист,а в другата барабанист.Да ходим с жени,пич аз си имам причтелка,но вие сигурно се шибате в мъжките съблекални.Оле кръв и смърт,а млековар не пеят ли и те за тва.Какви кръстове ми дрънкаш,че блековете нали са сатанисти.Не знам дали знаеш,но Варг е антисатанист.Той е паганист,вярва в Один и старите скандинавски вярвания,за които и млековар се опитват да пеят в последния си албум,но го правят постно щото американците си нямат и напредстава.Явно не си чувал за ENSLAVED,WINDIR,KAMPFAR,BURZUM,DRUDKH и много още,които нямат нищо общо със сатанизма.Не съм на 15 години,а с повече от 10 отгоре.Относно концерти напоследък да си забелязъл,че CRADLE OF FILTH,DIMMU BORGIR,EMPEROR и не само те събират повече от МлековаР.Хеви метълът е твърде лек стил и вече все повече замира.Блек и Дет бандите са друго нещо.По-бързи,по-екстремни,с повече виртуозни музиканти,с по-интересни текстове и идеи.В блека отдавна сатанизма не е вече толкова застъпен.Погледни EMPEROR.Ти си нямаш и напредстава за кво става въпрос щото не си слушал такива стилове,а аз съм минал и през хеви метъла и мога да ти кажа,че JUDAS и Maiden издухват млековарките.Ако трябва да кажем най-успяла,слушана и велика банда тва е Metallica.Слушам от Pink Floyd(които са най-големите) до black,death,grind.Хайде някакво боксьоръе с промътен мозък им милиони измрели мозъчни клетки да не ме поучава, щото владея 4 инструмента драги ми смехурко.
HAIL TO THE QUEENS xaxaxaxa
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 27.11.2007 19:57:19 отговори + 0 0
Emperer-чо, сега ти забелязах простотийте. Да се надявам че не си оня Имперър от форума.
Та да осведомен съм и намеквам за грухтящите блекаджии и детаджии. Виждам ги по колко хора събират. 20 000 не са със сигурност, аз не знам дали и 5000 са събирали. И Алис Купър каза какви пусита са повечето, като ги е виждал бекстейдж. И ти ДАЙ БОЖЕ да си някое 14-15 годишно пишлеме което търси начин да привлече вниманието върху себе си, защото иначе много лошо. Защото ако Manowar са еднотипни като текстове, акива са и блекаджийте - сатана, самота, кръв, кръст, смърт. Не са по оригинални. Те и повечето блекари са позьори, а тия лайнарий , който правят ги правят за внимание. Manowar се слуша от много боксьори(какъвто съм и аз), щангисти, каратисти, защото освен музиката има още нещо нали се сещаш. Някои се кефят само на музиката, но много възприемат MAN(owar) начина на живот. Да притежаваш чест, смелост и храброст. Да се бориш с изпитанията на живота. Да не се отказваш до последния дъх. И понеже си като Варгчо, т.е бавно вдяваш нека да ти направя връзката. В блекът е заседнал нацизмът, но и сатанизмът и антихристиянството, които СА СМЯТАНИ...за еврейско творение. И ми кажи не е ли лицемерие на едно място да има нацизъм и юдаизъм??? Също и метълът като цяло произлиза от класическата музика и НЕГЪРСКИЯТ БЛУС. После варгчо свири на синтезатор, който пък е еврейско творение. Уххх шибания блек и неговите мистики. Започнете да излизате със жени и стига сте се занимавали с глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fasttakerbg 27.11.2007 19:31:46 отговори + 0 0
абе еи емперор 6т оне идеж да се гръмне6
****** ****** *******
дреме ми на *** за некъв си тъп варг ли е къв е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 27.11.2007 17:47:41 отговори + 0 0
Анонимен сигурно съм ти батко,а ти явно си некой пубер дето иска да се прави на защитник на Млековарките.Маньовьр се оливат с позиранети си всеки път, а аз като едно огледало на тези пенсионери няма кво ново да напиша,щото не нищо ново и смислено не казват.Необразованият е Northern Son понеже казва,че Варг Викернес е наркоман.Той е толкова наркоман колкото Гунди чорбар.За vancheto_flower нищо лошоАнонимен простотиите ги дрънчат МлековаР и ти,а не аз бе ЧЕДО.
HAIL TO THE QUEENS!!! Other Bands Playing,MlekowaR Smeels!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.11.2007 16:17:47 отговори + 0 0
EMPEROR , младежче ! Юношче ! Осъзнай се бе чедо и не дрънчи простотии , във всеки 4 от 5 твои постинга прочетох , че Manowar са "позьори" - айде изнамери от някъде някаква нова дума , че вече се оля а !? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


vancheto_flower 27.11.2007 15:07:02 отговори + 0 0
EMPEROR, би ли казал към кого точно са насочени съветите, които си тръгнал да даваш? Кой според теб трябва да се образова и кое те кара да мислиш, че точно този човек не е такъв /образован/???

P.S. Не се заяждам, просто питам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 27.11.2007 12:35:21 отговори + 0 0
Не е зле да се пообразоваш малко,защото Варг е един от най-големите противници на наркоманията.От трън та на глог ли?Нацизма е нещо много хубавоТака се отсейват боклуци като цигани,евреи,хомосексуалисти,негри,араби,турци.Кво против идеята имаш?Да не си от тия толерантните? NO TOLERANCE!Кефя се,че в идеологията на блек метъла заляга идеята за нацизма.То първия барабанист на EMPEROR Faust беше в затвора за убийството на алжирски гей.Гласа на Варг е супер груб и първичен, което го прави искрен и надъхващ.Не може да бъде повторен.Освен това чистите вокали в доста от блек бандите са много по-добри от който и да е в хяви мятала.На мен слуха ми е трениран и различавам дрането.Аз не съм като теб нежна душичка непоробена.

Добре,че беше Ерик,че да науъим химна си.Евала хвала.Ако не беше той нямаше да го знаем.Даже като играят националите на стадиона ще пускат неговото изпълнение хахахаМлековаР са супер откъсани, осъзнайте се.Тези пенсионери-културисти дъвчат едно и също.Приличат на кондоми натъпкани с орехи.Лайнари
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 27.11.2007 12:04:24 отговори + 0 0
Колко от тези, които се възмущават от това, че групата е пяла българския химн, могат да се похвалят, че знаят дори един куплет от него /от БГ химна имам предвид/. Или всичко е само заради идеята да критикувате?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Northern Son 26.11.2007 11:44:45 отговори + 0 0
Да бе, все едно са супер дълбоки... Ти така или иначе не може да ги разбереш освен ако не влезнеш в дарклирикс... Уау, не е наркоман, а е нацист... от трън на глог ебаси... Мяза на наркоман, а всъщност е нацист... Просто не ми го хвали Да не споменавам отново вокалните му способности...
HAIL TO THE KINGS!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 26.11.2007 11:29:53 отговори + 0 0
Брей тва най-интересното сте ми го цензурирали.Жалко щеше да ви харесаПлюя Млековарките щото са люхи.А ти некомпетенцио,случайно да знаеш,че Варг изповядва неонацистки идеи и е против дрогата.Да ама музиката му няма аналог и е супер дълбока,а не пее аз претрепах света и света ме претрепа.Ерик ми прилича на Рамбо,Джоуи на Похаконтас,барабанистчето на Чингиз Хан,а Карл Логан на Бритни и Барби в едно.Няма как блековете да не се врем,то на челата ви пише е*авайте се с БързоваРЖалки сте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Razael 25.11.2007 23:25:47 отговори + 0 0
Да ама пяха Химна на България нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Northern Son 25.11.2007 20:28:43 отговори + 0 0
Уааау Emperor са били хедлайнъри на WAKEN 2006! Браво! Но фестивала не е техен, и не са свирили няколко дена под ред! Знам за убийствата, за запалените църкви на твойте любими типове и т.н. Уаау някакъв надрусан блекар е убил някъв друг подобен. Големият вокал Варг, където котките зад блока като извършват полов акт грачат по-добре от него! Ти слушаш някви изроди, които убиват хора, палят църкви, грачат като нз кво, и ръгат яко дисторжън на китарата и после на мен ми разправяш, метъла кво се прави и кво не. Както каза Corpse_Slasher_, не коментирай групи, които не ти харесват! Намери си друго място за хейтене!
ALL HAIL MANOWAR!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse_Slasher 25.11.2007 19:08:26 отговори + 0 0
Най са ми смешни блекарчетата като вземат да си врат носа там дето не им е работа , абе момчета слушайте си блека и оставете нас простосмъртните да си се кефим на новото DVD на Manowar , без да оплюете тема за Manowar не можете нали , това на скрити комплекси ли се дължи или на какво.....

Защо аз например не почна да оплювам новина за някоя блек метъл група и да казвам че са позьори и незнам си какво , ами много е просто - групи който не харесвам не ги плюя а просто отбягвам да ги слушам или да чета за тях , предлагам ви да направите същото ако се имате за разумни и цивилизовани хора !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xivth 25.11.2007 18:28:30 отговори + 0 0
Вече сме там ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 25.11.2007 17:55:34 отговори + 0 0
******************************
Не са позьори блековете щото има сума ти вкарани в затворите за убийства,но не и на котки,***************.Млековарките са супер слаби музиканти.Ако някога през живота си слушал EMPEROR щеше да знаеш,че гласа на Исан е невероятен и пее сьщо и чисто.По-добре грухтене,отколкото Ерик да квичи като скопено хомо.На DIMMU BORGIR басиста има доста по хубав глас от твоя Рамбо Адамс.Тва фитнес групичка ли са бързоварките.Те освен да пеят думичките метъл,стомана,война,тупаници,лупаници друго не знаят.На WAKEN 2006 хедлайнери бяха EMPEROR и ако гледаш концерта ще видиш за каква публика става дума. Manowar- Queens of mQtal
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Northern Son 25.11.2007 15:46:56 отговори + 0 0
Emperor, защо не се скриеш някъде? Manowar са с класи над твойте "грухтящи свине". Значи мислиш, че Кралете са "шайка позьорчета"? Аха? Да не би защото правят собствени фестивали, на който се събират повече от колкото Диму Боргията са виждали някога? Или защото им дреме за феновете им, правят специални ДВД-та, концети по 3 часа? Пеят българският химн? Интересно мнение... Аз пък си мислех, че пейтнатите изроди, които убиват котки и се мислят за големи сатанисти и повръщат върху микрофона са позьори... Ако трябва да сравнявам между двата типа май Manowar делеч не са позьори и правят много по-стойностна музика от Лудите Сатанисти!
С нетърпение чакам ДВД-то! Много се надявам да се добера до покана за Блек Бокса, ако не пак съм там де!
HAIL TO THE KINGS!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manowar KIill 25.11.2007 15:34:08 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 25.11.2007 14:45:02 отговори + 0 0
Blackeil много си осведомен за грухтящите свини.Май нещо намекваш за Black и Death Metal?Млековар са шайка позьорчета,които твърде много спекулират с думата МЕТЪЛ.Метълът не се пие,нито е*е,а се слуша за да ти е кеф.БързоваР само се изтъкват да се правят пред жените.По принцип нали знаеш,че за да си крал,папа,цар или каквото и да е трябва друг да те признае,а Меноуорченцата са самозванци.Тва е най-загубената група на земята.Сето ми плюеш грухтящите,когато МлековаР се научат да свирят като EMPEROR,DEATH,DIMMU BORGIR или която и да е екстремна,а не пенсионерска група,можеш да пишеш пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 24.11.2007 17:03:52 отговори + 0 0
Изглежда ми добро, особено ако е самостоятелно както пише... И все пак - първо ще се дърпа да се види пък после може и да си го подаря за Коледа това е! А и нали и аз съм участвал във шоуто имам право на копие
Ама много преувеличена ми се струва цифрата за копията...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2007 11:57:28 отговори + 0 0
Да да 20 кинта знайш ли кога :Р Ще е 40 някъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


TNT 24.11.2007 09:09:04 отговори + 0 0
Дано го пуснат на разумна цена, около 20 лева, иначе торентите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 23.11.2007 17:25:07 отговори + 0 0
Аз пък се кефя на обложката-така чужденците, които гледат ДВД-то поне ще запомнят знамето на България. Ние, уж големите патриоти, пък мрънкаме, че Manowar са избрали знамето ни за единствения обект на обложката, а не самите себе си. Мрън, та мрън! Кефете се, бе хора, стига сте търсили недостатъци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ManOpeacE 23.11.2007 15:00:53 отговори + 0 0
А, и още нещо - кво бучите толкоз против обложката? Някаква циганска шарения ли очаквахте, що ли? Логото на MANOWAR и Българският национален Флаг на едно място говорят повече от всичко друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ManOpeacE 23.11.2007 14:29:04 отговори + 0 0
ДВД-то го купувам на всяка цена! Дори ако трябва да гладувам заради това! А който го "пазарува" от замунди, арени, торенти и ди-си-та, децата му чалгари да станат :-DDDDDDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вайл 23.11.2007 12:30:03 отговори + 0 0
И вие си мислите, че те ей така просто си издават двд-та, че не са наясно и маркетинговите им експерти не са проучили колко точно ще бъдат закупените бройки... Айде бе... Никой не би се набутвал пари в днешно време, ако не е сигурен в резултатите си.

Обложката верно смърди, ама кво ми пука, нали ще си го гледам тоя концерт пак и пак и пак и пак и пак!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


blood_freak 23.11.2007 12:07:06 отговори + 0 0
DVD-то е ценно и задължително, но по-тъпа обложка неможаха ли да измислят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 23.11.2007 11:27:00 отговори + 0 0
който много се обеснява против Manowar , да млъкне да не му направя главата самовар , слушаите си там помиярските групички , пък ние истинските метъли ще си купим тва DVD , щото помним какво яко шоу беше на концерта , поздрави на всички които се кефат на Manowar! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 23.11.2007 11:03:02 отговори + 0 0
Хвала на такива хора!Вечен РЕСПЕКТ!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 23.11.2007 10:29:47 отговори + 0 0
Да 5 милиона.За една година няма да могат и 20 000 бройки по цял свят да продадат.Та те всяка година издават концертни албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 23.11.2007 07:19:49 отговори + 0 0
Ето част от едно изказване на Цонко Цонев пред в. Черно Море от 17.11.2007:

"По принцип с Manowar имаме договорка за издаване на DVD под името Live in Bulgaria, чиято световна премиера ще се състои в София на 1 декември в присъствието на вокалиста на групата Ерик Адамс и басиста Джоуи ди Майо. Очакванията са още първата година да бъдат продадени 500 000 копия от това DVD."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Corpse_Slasher 23.11.2007 03:47:39 отговори + 0 0
Евала на Manowar , това DVD задължително ще си го купя оригинал , никоя друга група не е правила толкова за България и няма и да направи !

HAIL AND KILL !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 23.11.2007 01:18:42 отговори + 0 0
герба на общ. Каварна ли виждам на 4 места тамън?

абсурд е да излезе с такава обложка.

или поне много се надявам да не е...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2007 22:45:39 отговори + 0 0
Браво!Феноменално! Чудесно!Нямам думи!Велико! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DanceOfdeath 22.11.2007 22:22:17 отговори + 0 0
Ся пак някви връзкари ше се набутат и ще бъдат избрани, мога да се обзаложа. Щото в тая държава навсякъде е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 22.11.2007 21:45:02 отговори + 0 0
Дърварю, прав си за обложката, но:
1. Важно е съдържанието.
2. Често промо обложките се различават от истинските.

А относно "пазаруващите" в Замунда предлагам ние, нормалните, да не им "продаваме" DVD-то. Писна ми от малоумни изцепки. Хора, толкова ли нямате втора мозъчна клетка, бе...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkane 22.11.2007 21:39:04 отговори + 0 0
как може и за това уникално нещо да има хора, които плюят? ей това се чудя сега.
не разбирате ли, че това ще е най-добрата реклама на българските метъл фенове по света? и че сме свидетели на най-великото нещо в съвременната българска метъл история!
въобще ей това не мога да разбера в българите - защо ВИНАГИ търсят негативното и в абсолютно позитивните неща?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 22.11.2007 21:36:50 отговори + 0 0
Браво, Manowar! Другите групи да гледат и да се учат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2007 21:07:10 отговори + 0 0
ааааааааааа великооооооооо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дърварят 22.11.2007 21:03:02 отговори + 0 0
Перфектен, типично български олдскул дървовиден дизайн. 5 минути на пейнт. По-зле не може да бъде. Всъщност може - ако знамето беше лепнато в типична правоъгълна форма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2007 19:57:05 отговори + 0 0
До колкото разбирам ще има отделно ДВД, което ще се казва "Live in Bulgaria - Kaliakrа Rock Fest 2007", така ли? Значи да изчакам с купуването и да не бързам с "Magic Circle Festival Volume I", ако ще има само кадри от Каварна, а не целия концерт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blackiel 22.11.2007 19:57:02 отговори + 0 0
@Анонимен - 2007-11-22 19:30:22
хахаха онлайн магазина...ми ние пазарим от замунда

Вие "които пазарувате от замунда" после да не ревете че една или друга група не идва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2007 19:43:13 отговори + 0 0
дискът ще се предлага Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 22.11.2007 19:39:04 отговори + 0 0
Е, къде в on-line магазина е това DVD??? Не го намирам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 22.11.2007 19:36:13 отговори + 0 0
yeah baby! |_| Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 22.11.2007 19:35:27 отговори + 0 0
БРАВО-друго не мога да кажа,макар че не съм фен на групата.Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.11.2007 19:30:22 отговори + 0 0
хахаха онлайн магазина...ми ние пазарим от замунда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 22.11.2007 19:14:13 отговори + 0 0
Pusciferian, би ли натиснал хиксчето в горния десен ъгъл на браузъра ти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 22.11.2007 19:01:00 отговори + 0 0
а, дали са ме снимали как спя точно зад сцената и точно на тяхното изпълнение DDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel към хейтъри 22.11.2007 19:00:31 отговори + 0 0
Защо онова недоразумение ММ, или някои от грухтящите свине, свирещи пред 300 човека не заснеха кадри или ДВД? И Джоуи ОБЕЩА българско ДВД и изпълни обещанието. Това са КРАЛЕТЕ. ЧАКАМЕ ГИ ДОГОДИНА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 22.11.2007 18:52:43 отговори + 0 0
FUCK YEAH!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 22.11.2007 18:50:30 отговори + 0 0
Към анонимките:Май друга група не е правила такова нещо на родна земя,а?И пак сте недоволни,естествено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JoN^BoN^JovI 22.11.2007 18:10:59 отговори + 0 0
Абе, комплексарщината край няма. Аз защо не пиша в теми и форуми за Корн, бизкит, линкин..? Щото не ме е*е, затова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.11.2007 17:50:23 отговори + 0 0
Предполагам чрез някаква "игра" на Z-Rock Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JoN^BoN^JovI 22.11.2007 17:49:49 отговори + 0 0
""ПРО-РОК" си запазва правото да заличава всякакви други коментари, които сметне за некоректни или ненужни."

И за да не е офтопик - как и по какъв критерий ще се избират тези 500? Не видях инфо в новината. Някой знае ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 22.11.2007 17:49:26 отговори + 0 0
браво на Manowar Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 22.11.2007 17:49:23 отговори + 0 0
бе някой яко шета с метлата
НЕ че не трябва де. Елементарно уважение към другите е необходимо, нещо което някои дето набеждават останалите за ограничени го нямат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shupiluliluma 22.11.2007 17:47:46 отговори + 0 0
Е вие пък кога успяхте да му изтриете съобщението Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.11.2007 17:37:02 отговори + 0 0
Някой да ти е опрял пушка в главата. Гледам нямакакво смислено да кажеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JoN^BoN^JovI 22.11.2007 17:36:47 отговори + 0 0
Като ти е "se taq" , не зацапвай сървърното пространство.

Това си е новина!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

se taq .. manowar . 22.11.2007 17:35:35 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.11.2007 17:31:35 отговори + 0 0
А стига бе! Това проверено ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Серторий 22.11.2007 17:22:11 отговори + 0 0
Това се купува задължително! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 22.11.2007 17:13:19 отговори + 0 0
Дааааа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 22.11.2007 17:09:19 отговори + 0 0
чудо голямо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fasttakerbg 22.11.2007 17:08:02 отговори + 0 0
haiiiiiiiil and kiiiiiiiil Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ManOpeacE 22.11.2007 16:52:48 отговори + 0 0
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, хубавите новини нямат край!!! HAIL AND KILL!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".