HYPOCRISY с видеоприветствие към българските фенове

19 сеп 2013, 09:56 ч. 479 / 10 4
пред./следв.
Три дни. Толкова остават до очакваното с нетърпение гостуване на HYPOCRISY и HATESPHERE на 22 септември в София. Късно снощи организаторите "BGTSC" разпространиха специално видеообръщение от Peter Tegtgren и компания към българските им фенове. Гледайте го по-долу. Както знаете, събитието, на което ще участва и родната банда DIABLESS, ще се състои в клуб "Mixtape 5" в столицата.

   Тази сутрин организаторите разпространиха и последна информация за шоуто, която прилагаме дословно:

   Броени дни остават до един от най-очакваните концерти за тази година! Българската дата на “END OF DISCLOSURE Tour 2013” в подкрепа на едноименния последен албум от тази година на легендите HYPOCRISY.

   Една от най-обичаните шведски death metal банди, начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена - Peter Tagtgren, пристигат заедно с кралете на датския thrash metal, HATESPHERE в деня на шоуто. Те ще останат няколко часа след това в зоната на клуба за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта.

   Бандите са изключително строги в изискванията си към озвучаване, осветление и видео заснемането на мероприятието! В същото време са скромни в изискванията си към “екстрите” и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи, пици и топли ястия. Останалата част от кетъринга изобилства от кафе, чай, видове млека, сокове, енергийни напитки, бира, „диджестиви” и високо калорични напитки.

   В неделя, 22 септември вратите на клуба ще отворят в 20.00 часа, като първи на сцената в 20.30 часа ще се качат родните любимци DIABLESS. В 21.15 часа кралете на датския trash metal HATESPHERE ще стартират първата си изява в България, а в 22.30 часа Peter Tagtgren и компания ще „взривят” столичния "Mixtape 5".

   Както знаете 700 билета, бяха пуснати в продажба на 6 юли, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп Usit Colors, магазин ЯКО, На Тъмно, Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

   Оставащите пропуски се продават на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.





Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.09.2013 21:16:20 отговори + 0 0
Айде, айде, че нямам търпениеееееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2013 16:05:07 отговори + 0 0
Само Пешо ще ги носи,пак тея дето ще спат връз тях ще мързелуват :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 19.09.2013 16:00:23 отговори + 2 0
Ура!!! Ще стане страхотен купон в неделя, Hypocrisy destroys Sofia part 2. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old School 19.09.2013 15:12:02 отговори + 0 0
Ще носят ли матраци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".