И GRAVE DIGGER пускат своя марка вино

5 юни 2014, 16:50 ч. 261 / 2 4
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани GRAVE DIGGER са поредната банда, която пуска своя марка вино. Напитката ще се предлага както самостоятелно, така и в комплект със суперспециалното издание на предстоящия нов албум "Return of the Reaper". Там бутилка от виното ще бъде опакована в дървена кутия с форма на ковчег. Премиерата на диска е насрочена за 17 юли.

   Както знаете - GRAVE DIGGER ще гостуват в България на 21 септември за концерт, организиран от "BGTSC" и по повод 13-ия рожден ден на WeRock.bg! Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на "Eventim" на цена от 35 лв. (поръчай онлайн).




още за:

Grave Digger


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 5.06.2014 18:44:23 отговори + 0 0
До: Анон - 2014-06-05 18:19:13
Когато свършва креативността, пускайте виното!

Отг. Виж сега, точно в конкретния случай, за конкретната банда, креативността доказано расте, и от година на година вадят все по-яки албуми. Като изключим "Liberty of Death" (2007), който далеч не беше лош, а просто малко по-колеблив, през последните над 20 години, Grave Digger се доказаха много убедително, така, че наизустените фрази не са мъдро решение.

Мърча си е мърч, рекламата си е реклама, бизнеса си е бизнес, но когато музиката страда - нито едно от горе изброените не би могло да изкара групата от батака. А случаят, повтарям - не е такъв.

Ако си фен на класическия европейски метъл, но не си запознат, конретно с GD - можеш да им дадеш шанс, да помислиш, защото идват в София на 21 септември.

Мисля, че няма да съжаляваш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 5.06.2014 18:21:49 отговори + 0 0
Когато искаш да видиш истински малоумници - прочети коментари на български "професори" в новина, че някоя метъл група пуска вино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анон 5.06.2014 18:19:13 отговори + 0 0
Когато свършва креативността, пускайте виното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 5.06.2014 17:37:22 отговори + 0 0
... и тия ли бе??? Някои групи вече са тотално и безвъзвратно изпаткали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".