Слушайте онлайн целия нов албум на ANATHEMA

5 юни 2014, 16:31 ч. 310 / 5 2
пред./следв.

    Новият албум на ANATHEMA, "Distant Satellites", излиза официално на 10 юни. Въпреки това, творбата вече може да бъде поръчана онлайн в нашия магазин, а на този адрес може да слушате всички песни от нея. Албумът е записан в Норвегия с продуцент Christer-Andre Cederberg. 

 

още за:

Anathema


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


$$$ 5.06.2014 18:53:52 отговори + 0 0
Anathema са друга Вселена! Благодаря за линк-а, WeRock! Определено ще се пазарува, пък няма да се разсърдим ако ни го представят и на живо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анатемец 5.06.2014 18:35:31 отговори + 0 0
факин ънбеливабъл е това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".