И китаристът Destructhor напуска MORBID ANGEL

19 юни 2015, 07:44 ч. 1335 / 5 3
пред./следв.

   Кадровите промени в MORBID ANGEL не спират. Само преди няколко дни бандата обяви, че се разделя с вокалиста/басист David Vincent и барабаниста Tim Yeung, а сега норвежкият китарист Destructhor (Thor Anders Myhren) съобщава, че също напуска групата. Той е решил да се занимае с други проекти в родината си. Основният от тях е бандата MYRKSKOG. Destructhor уточнява, че раздялата е без лоши чувства и желае на MORBID ANGEL всичко най-добро в бъдеще.

   Ситуацията с фронтмена на бандата обаче остава не докрай изяснена. В специално изявление David Vincent заяви, че не е напускал, нито е бил молен да напусне MORBID ANGEL, а по-късно Steve Tucker, който би трябвало да заеме мястото му, каза, че няма начин двамата да бъдат едновременно в групата.

 

 

Destructhor на единствения досега концерт на MORBID ANGEL в България, ноември 2012 г.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зъ ! 19.06.2015 17:07:31 отговори + 2 1
За съжаление г-н Сандовал вече не е на нивото , което се очаква от него . Нито като бързина и акуратност, нити като креативност . А и самият той няма интерес към тази група . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ad Infinitum 19.06.2015 16:00:42 отговори + 3 0
Morbid Angel е бандата на Trey Azagthoth. Време беше след боклука който издадоха, да поразчисти бандата и хм ... да върне Mr. Sandoval на ударните може би. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panda 19.06.2015 12:22:16 отговори + 2 0
К'во стана бре другари?! Батамата за една седмица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".