MORBID ANGEL се разделят с вокалист и барабанист

16 юни 2015, 02:21 ч. 1060 / 4 6
пред./следв.

   MORBID ANGEL са се разделили за втори път с вокалиста/басиста David Vincent, а на негово място се е завърнал Steve Tucker. Vincent е фронтмен на групата през периодите 1986-1996 г. и 2004-2015 г., а Tucker - съответно във времето 1997-2001 г., 2003-2004 г., и отново сега.

   Междувременно стана ясно, че и барабанистът Tim Yeung напуска бандата. Като причина той посочва "финансови различия". Въпреки това Yeung напуска без лоши чувства и пожелава на останалите от MORBID ANGEL всичко най-добро. Засега не е обявен заместник.

   Групата е гостувала веднъж в България - на 19 ноември 2012 г., в компанията на KREATOR, NILE и FUELED BY FIRE. Тогава MORBID ANGEL бяха предвождани от David Vincent.

   [редакция към 04:30 ч.]
   David Vincent твърди, че не е напускал MORBID ANGEL и разпространи следното съобщение: "Знам за обявеното сътрудничество на Trey Azagthoth [китариста на MORBID ANGEL] със Steve Tucker за писане на нова музика. Но заключението, че съм напуснал MORBID ANGEL е невярно. Аз не съм напускал MORBID ANGEL, нито съм молен да го направя."

   Дали не се заформя поредната сага свързана с раздяла в метъл група?

 

morbid



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ain't Like You 16.06.2015 20:45:54 отговори + 3 2
За мен това е добра новина. Никога не съм имал някакви сантименти към Винсънт като вокалист. Със Стийв поне звучат брутално и като дет метъл група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maze Of Torment 16.06.2015 14:26:36 отговори + 5 4
те и Металика от много време вървят към своя залез, ама не залязват - виж ако сменят Джеймса, пиши ги бегали. Д. Винсънт е лицето на бандата, която се крепи само на стари лаври - ако го махнат, ще е самоубийство Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ ! 16.06.2015 15:55:48 + 10 0
Трей Азагтот е основният човек в групата . Само един вокалист група не прави . Винсънт може и да е лице , но почти не участва в писането на песните ( говоря за композиране на музиката ) , а и без него са издавали добри албуми ( особено Gateways to annihilation ) . Като е толкова важен, защо Illud Divinum Insanus стана най-слабия албум в историята на групата ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zombiе killer 16.06.2015 09:12:51 отговори + 6 3
След последния албум беше редно сами да се разпуснат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ ! 16.06.2015 09:05:40 отговори + 8 0
Когато Дейвид Винсънт напусна първия път , почти всички искаха да се върне . Когато се върна , почти никой не беше доволен . Сега пак се връща Стийв Тъкър и нещата се завъртат наново . Трей Азагтот е мозъкът на тази група и каквото реши, това става . Единственото , което ме притеснява е , че групата върви към своя залез . И то от доста време ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ювенилен 16.06.2015 07:29:10 отговори + 1 23
Ма изобщо не ме интересува кризата в "Клуба на пенсионера". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".