И КЛАДА ще свирят на концерта на MORIBUND OBLIVION в София

9 юни 2016, 17:48 ч. 683 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийската Black Metal група КЛАДА ще отвори концерта на турската Black Metal банда MORIBUND OBLIVION и българските Death Metal групи DISTORTED REALITY и CLOT в столичния клуб Live & Loud на 18 юни, събота. Входът на място ще бъде 10 лева, а в мрежата на eTicketsMall могат да бъдат купени предварително билети на цена от 7 лева.

КЛАДА отбелязва началото си под формата на домашен блек метъл проект, състоящ се по това време от Стойо (китари) и Филип (вокали), през не толкова далечната 2013 г. Целта на проекта тогава е просто запис на качествен атмосферичен студиен блек.

През 2015 г. към тогавашния състав се включва Жоро (BLEAK REVELATION) на барабани, все още поддържайки коцепцията проектът да продължи да бъде предимно студиен.
Не след дълго същата година, бандата изкарва ново парче – “Acolytes of Satan”, в което се забелязва както разчупване на стила, така и по-разнообразна динамика.
Скоро записите започват да добиват популярност, което довежда към състава да се присъединят нови попълнения: Снежина (китари) и Алекс (бас).
Оформяйки този сплотен състав от приятели, КЛАДА поема по нова пътека в развитието си и започва да се готви активно за излизането наяве от безславния свят на самоделните записи и да търси съмишленици за изпълнения на живо.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".