ЛЕГЕНДИТЕ посрещат Джулай Морнинг в Шабла

9 юни 2016, 17:51 ч. 1598 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Предстоящият концерт от националното турне на супергрупата „Легендите“ ще ги отведе в най-източната точка на българското Черноморие за Джулай Морнинг. Поканата e отправена от община Шабла, която иска да превърне рок традицията в незабравимо и емоционално преживяване.

Каква по-добра гаранция за това от присъствието на едни от най-обичаните музиканти и непреходните рок хитове от четири поколения насам. Част от проекта „Легендите” са Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра”.

Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Рок епопеята ще продължи до изгрев слънце с „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. В 1 часа след полунощ варненската поп, рок и блус-банда „БУМЕРАНГ“ ще подгрее преди излизането на “Легендите”.

Самото място, на което ще се проведе събитието е едно от най-красивите и съхранени кътчета на българското Черноморие. Далеч от шума и суетата на пренаселените курорти се ширят бекрайни плажове и девствени дюни, чиито посетители са чайките и делфините. Шабла e за ценителите на неподправената природа - уникална среща между добруджанската и морската шир.

Следващите концерти от националното турне на „Легендите” ще се състоят на: 19 август – Ихтиман, 28 август – Бургас, 1 октомври – Варна, 18 ноември – София.

 

още за:

Легендите


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


****... 27.06.2016 19:35:01 отговори + 0 0
Никакви легенди няма да има на 30-ти на Шабла. Поне да бяхте допълнили или оправили новината. *******... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Виктор 9.06.2016 22:09:31 отговори + 1 3
В Тутракан ще бъде купонът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 9.06.2016 19:15:25 отговори + 5 1
Хайде навсякъде . . . Затова старите хипари ги няма . . .

Ако някой в Камен Бряг се сети да викне ARP (графикът им е свободен, зависи дали ще дойдат по-рано в България) и Джони Джоели да изпее July Morning, може и да съм там.

Иначе мога да се насочва и към Беклемето – там ще са Черно Фередже и Ахат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.06.2016 07:56:33 + 2 0
Аксел Руди Пел ще е 2 дни след това в Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".