И MOONSPELL стъпиха на каварненска земя

16 юли 2011, 21:25 ч. 339 / 13 2
пред./следв.
В края на сета на TIAMAT за песента "Sleeping Beauty" на сцената излязоха и няколко гост-музиканти, които направиха истинско all-star изпълнение. Това бяха Matt Korr - вокали и фронтменът и барабанистът на MOONSPELL Fernando Ribeiro и Miguel Gaspar. Скоро може да очаквате и ексклузивни фотоси от това интригуващо събиране на почти десет души на сцената на стадион "Калиакра" по време на "Kavarna Rock Fest 2011".



   А сега пред публиката са самите MOONSPELL, които буквално разбиват феновете и влагат в представянето си цялото си сърце. В момента на стадиона присъстват вече и над 4000 зрители, които слушат мистичната и вдъхдовяваща композиция "Vampiria". Вече може да разгледате над 60 снимки на MOONSPELL.





Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чуденка 18.07.2011 19:42:12 отговори + 0 0
много оригинално! ти сигурно си идеален и неотразим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sylver 17.07.2011 10:38:29 отговори + 0 0
винаги ме е било много страх като им видя на тия вокала. Не че пее лошо, ма ми напомня как като бях малък баба ми ми викаше "Торбалан ще те вземе ако не си изядеш пилешката каша" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".