И RAGE с LINGUA MORTIS ORCHESTRA на "Varna Rock Fest 2019"

12 апр 2019, 18:45 ч. 1273 / 6 2
пред./следв.

   Преди броени минути германските пауър метъл ветерани RAGE публикуваха тур-разписание за тази година с участието на свързания с бандата проект LINGUA MORTIS ORCHESTRA. На обиколката ще бъде изпълняван целия албум на двете формации от 1998-а "XIII".

   Сред датите може да се види и такава за България. Двете формации ще участват на първия ден на "Varna Rock Fest 2019" - 16 август.

   Peavy и компания се присъединяват към AVANTASIA, W.A.S.P., SONATA ARCTICA, DESTRUCTION, FIREWIND и др. Събитието ще се състои между 16 и 18 август на пристанище "Варна". Билетите са в продажба на касите на "EasyPay" или онлайн чрез "Epay-Go".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 13.04.2019 09:47:36 отговори + 9 0
Целият XIII ... Това е разкош! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коклюш 12.04.2019 19:37:37 отговори + 14 1
Първо ACCEPT с оркестър, а после Rage! Много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".