И Sting с концерт в Пловдив догодина?

13 ное 2017, 16:21 ч. 2306 / 9 1
пред./следв.

   Легендарният Sting ще изнесе концерт в Пловдив през 2018 г. по информация на агенция "Фокус". Събитието е официално потвърдено от местната община, след като на сайта ѝ бе публикуван пълен списък на одобрените проекти за събития, които ще бъдат включени в културния календар за следващата година. Очаква се концертът на Sting да бъде с продължителност около три часа и да се състои в периода от средата на месец май до края на юли.

   Справка в публикувания списък на одобрените проекти сочи, че концертът на Sting е събитието с най-голяма субсидия. Отпуснати са 90 000 лв., които са рекордно много за единично събитие в културния календар. В становището си експертната комисия по оценяване на проектите е посочила, че организирането на концерти на световни звезди от ранга на Sting са изключително високобюджетни и имайки предвид, че исканата сума покрива само част от хонорара на изпълнителя, одобрява проекта с пълния размер на финансиране от 90 000 лв.

   Новината идва по-малко от два месеца след като през септември Sting изнесе поредния си концерт в София.

 

Източник: Агенция "Фокус"

още за:

StingПловдив


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крум Зарков 13.11.2017 18:15:16 отговори + 2 1
Да не се окаже, че не било Sting, а било Стинг (на кирилица) и че тези 90 000 лева са ужасно преувеличен хонорар за един посредствен караоке изпълнител? За един преател питам. А пък ако е истинския Sting - юхуу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".