Ian Anderson издава продължение на "Thick as a Brick" през април

1 фев 2012, 18:45 ч. 189 / 3 5
пред./следв.
Ian Anderson съобщава, че ще издаде втора част на култовата творба на JETHRO TULL от 1972 г. "Thick as a Brick" на 2 април. "Thick as a Brick 2" ще носи и подзаглавието "Whatever Happened To Gerald Bostock?" и ще представлява прогресив рок концептуален албум, както своя предшественик. TAAB2 ще се предлага като стандартен компактдиск и специално издание с DVD, включващо разнообразни екстри. На 14 април в Австралия започва и специално турне, на повечето концерти от което JETHRO TULL ще свирят на живо и двата "Thick as a Brick" албума (!). Засега в разписанието дати във или близо до България липсват.
Thick as a Brick 2


Благодарности на: Seaborn


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jethto Tull 24.02.2012 11:19:25 отговори + 0 0
Нямам търпение албума да излезе! Йън Андерсън е любимият ми певец, а концертът му в Пловдив през 2007 беше невероятен! Той не е too old to rock 'n' roll! Jethro tull - най-великите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minstrel in the gall 2.02.2012 09:23:24 отговори + 0 0
Жорж, радвам се, че това ще е така, но въпреки това ТААВ ми е сред фаворитите в албумите на Джетро /а доколкото си спомням и сред твоите / и се притеснявам композиционно как ще звучи албума, не толкова звуково А за ремастерирането - отдавна съм решил да подменя старите си СД-та на Джетро с нови, ремастерирани издания, така че адмирирам начинанието и ще съм първа писта чукча-купувач Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marillion 2.02.2012 09:18:14 отговори + 0 0
Живко, в проекта участва и Steven Wilson, който ремастира и съраундва преиздаването на първата част, което ще стори и по отношение на новата творба. Когато SW е замесен някъде, лично аз нямам съмнение в крайния резултат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2012 09:02:19 отговори + 0 0
Що бе, ще бъде интересно да се чуе. Един от мега-хипер-гига най-любимите ми албуми вовеки веков! АМИН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minstrel in the gall 2.02.2012 08:50:03 отговори + 0 0
Малко със смесени чувства съм към подобно начинание ... От една страна дедо Йън е гений и всичко, което е правил/свирил си заслужава слушането. От друга страна ТААВ е един от Топ 3 албумите на Джетро и едно негово евентуално продължение 40 години по-късно може да не е толкова добре композиционно изпипано и да разочарова феновете на групата ... Но ако има концерт из Европата наблизо и/или надалече с удоволствие ще го посетя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".