Ian Paice от DEEP PURPLE и група PURPENDICULAR с "уникално UpClose & Personal" шоу в София на 28.09

21 юни 2023, 12:52 ч. 2157 / 18 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За нас е изключително удоволствие да обявим ексклузивен за град София концерт на легендарният барабанист Ian Paice от Deep Purple и неговата група Purpendicular!

Събитието, уговорено в последния момент като специален жест към софийската публика, ще се състои на 28-и септември 2023 от 20:00 часа в Ивент Център Пиротска 5

Легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!

На концертът ще бъдат представени песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock, някои класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от ранните години от творчеството на Whitesnake, заедно с няколко песни от последния албум на Пърпендикюлър

Иън Пейс е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил "Суинг-Рок", правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Мястото на провеждане е избрано специално от мениджмънта на Йън Пейс, с цел едно неповторимо бутиково-интимно преживяване!

Вратите за събитието ще бъдат отворени час по-рано.

Лимитиран брой билети във ВИП зоната на центъра са на цена 110 лева! Барът в зоната предлагащ избрани напитки на атрактивни цени също ще бъде на разположение!

В основната зала на комплекса цените на билетите са с цена 80 лева.

 

ian paice & perpendicular in sofia 2023



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Абендън 22.06.2023 18:50:58 отговори + 4 4
Пейси отдавна не е на супер ниво, по различни причини.
Всички пърпаляги трябва ежедневно да се покланят на Ричи Блекмор за творчеството, което създаде и което всички тези господа изпълняват, обикаляйки света!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 22.06.2023 17:05:41 отговори + 2 1
Кои са тези, които с удоволствие обявяват? СМЕх? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hills 21.06.2023 16:13:36 отговори + 5 3
Така е, като спряха фестивалите родните политикопромоутъри ще натискаме на пърпъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 21.06.2023 14:16:29 отговори + 6 1
"На концертът ще бъдат представени песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band"
Тази събота св. Глен Хюз ще ни ги пее на уше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 21.06.2023 13:41:05 отговори + 11 5
Остават около 10 часа до края на деня. Има време да се обяви и концерт на Steve Morse Band. Оп, обърках се, той вече не е в Пъпръл. Ian Gillan Band тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".