Наближават концертите на PURPENDICULAR с Ian Paice в България

18 сеп 2023, 16:47 ч. 568 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават броени дни до старта на турнето на Ian Paice (Deep Purple) с проекта PURPENDICULAR, което ще премине през градовете София (28.09), Пловдив (29.09) и Благоевград (30.09)

Рок машината, легендата, единствения оригинален член на DEEP PURPLE, THE BOSS, както е наричан във фамилията Пърпъл, ще представи песни от класическите албуми на групата! Ще бъдат изпълнени и композиции от ранните години от творчеството на WHITESNAKE, заедно с няколко песни от последния албум на Purpendicular!

Pirotska 5 Event Center е мястото в София избрано от мениджмънта на групата за едно неповторимо бутиково-интимно преживяване, което групата ще Ви поднесе!

Очакваното с нетърпение от пловдивчани и гостите на града събитие в Летен Театър Бунарджика Пловдив набира скорост и ентусиазмът на феновете расте обратно пропорционално на оставащото време! Днес беше анонсирано, че концертът на Йън Пейс и Пърпендикюлър се влива в тридневен Polinerooock fest!!! Всеки притежател на билет за концерт на Мистър Пейс и Пърпендикюлър, независимо за шоуто в Пловдив или в София, е гост в следващите две вечери на шестнадесетия подред фестивал.

Билети за събитията в София и Пловдив все още може да намерите на платформите E-pay/Easy Pay и Grabo.BG

Ian Paice не е само динозавър в рока! Той е музикалната фурия, която ще покаже защо е поставен в Топ 5 на рок-барабанистите за всички времена! Изпълнител, участвал в десетки музикални проекти и работил с най-големите светила в музикалния свят. Единственият Пърпъл останал от зората на Раундабаут до монументалния Whoosh!

Дали това ще е последна среща за българските фенове? Спекулациите не са добродетел и организаторите обещават, че ще направят всичко възможно престоят на този музикален великан да бъде толкова приятен, че да пожелае да се върне пак!

 

purpendicular, ian paice



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".