I.C.S. Vortex става отново постоянен член на BORKNAGAR

22 апр 2011, 14:53 ч. 282 / 9 5
пред./следв.
Свеж полъх над морето от раздели и напускания - въпреки, че ангажиментите на бившия басист на DIMMU BORGIR I.C.S. Vortex с една от по-ранните му групи - BORKNAGAR, не са новина, сега той вече отново е постоянен член на бандата. I.C.S. Vortex ще бъде басист и съвокалист на BORKNAGAR, заедно с Vintersorg, като това е началото на един уникален дует. Групата е вече уговорена за хедлайнър на следващото издание на норвежкия "Infeno Festival" през 2012 г.

I.C.S. Vortex при последния си концерт с DIMMU BORGIR на последното издание
на фестивала "Thrah till Death" в Каварна; август 2009 г.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горски 29.04.2011 13:55:35 отговори + 0 0
Ебаси яката новина !
Напоследък се притеснявам, че все плюя по "новините", ама тук няма какво да кажа, освен да си ударя главата у земята и да чакам нов албум !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 22.04.2011 16:17:55 отговори + 0 0
Хаха, че яко, сега остана само и онзи сладур Винтерсорг да се махне и ще е идеално.
Иначе в момента тече Инферно, а има вече обявени Арктурус, Боркнагар и още 1-2 групи, а ние тука молим Цонко 2 месеца и половина преди феста, да каже една, после феновете сме нямали фестивална култура (макар че това са думи на друг БЕК)....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2011 15:06:30 отговори + 0 0
Е остава само с Боркнагар а дойдат и ще е перфе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2011 15:01:09 отговори + 0 0
Абе я си оправете описанието под снимката.Dimu Borgir не са идвали 2008 в България бе,от къде си ги измисляте тия неща!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 22.04.2011 14:54:05 отговори + 0 0
Супер Той доста пасва на бандата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".