IMMOLATION издават безплатно EP с пет песни

5 окт 2011, 06:35 ч. 241 / 5 3
пред./следв.
IMMOLATION ще издадат EP-то с пет песни "Scion A/V Presents: Immolation - Providence EP", което ще се предлаг като безплатен даунлоуд на www.scionav.com, а също и като безплатно CD/винил на предстоящото през тази година северноамериканско турне на групата. То ще е придружено и от новия видеоклип на IMMOLATION, който може да гледате по-долу. Ето съдържанието и обложката на мини-диска:
01. What They Bring
02. Illumination
03. Still Lost
04. Providence
05. Swallow The Fear
Immolation - Providence EP

още за:

Immolation


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.10.2011 09:19:49 отговори + 0 0
аха
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=19450&
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 5.10.2011 09:10:53 отговори + 0 0
Клипът изобшо не е нов, а е от няколко месеца. Грешна ви е информацията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 5.10.2011 07:55:22 отговори + 0 0
Аууууу колко да е яка тази песен, жалко че няма да мога да облажа едно безплатно винилче, но поне ще се насладя на новото EP. Браво на Immolation, че държат винаги такова високо ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".