James Hetfield: "Lulu" не е новият албум на METALLICA"

5 окт 2011, 07:01 ч. 482 / 14 74
пред./следв.
Blabbermouth.net публикува част от интервю на фронтмена на METALLICA James Hetfield, дадено за аржентинско радио в края на септември, преди изпълнението на бандата на фестивала "Rock In Rio" в Бразилия. По повод критиките на фенове, че чутото досега от съвместния албум на METALLICA и Lou Reed "Lulu" буквално "не звучи като METALLICA", Hetfield казва: "Това е нещо напълно различно. Това не е новият студиен албум на METALLICA. Това е "Lulu". За това го и кръстихме така - това не е [албум] на METALLICA, не е и на Lou Reed. Нещо съвместно е, което се казва "Lulu".... Аз не пея много там. Основно пее Lou, това е негов проект, а ние само написахме музика за фон.... Не можем да спрем да сме METALLICA и да експериментираме като музиканти... Ако феновете не го харесат, нека почакат следващия ни албум, който всъщност вече пишем."
METALLICA & Lou Reed - Lulu

още за:

MetallicaLou Reed


Коментари   (74)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.10.2011 12:20:04 отговори + 0 0
при тва цялата америка е съставена от хора дето са дошли отнекъде, ако тва е внос - хубаво.но америка създава условията за научно-техническия напредък, шо не ги създава русия или европа, или китай, шот не могат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.10.2011 12:16:18 отговори + 0 0
казах
US са измислили електрическата китара и рока.
тва е достатъчно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beavis 8.10.2011 17:33:03 отговори + 0 0
Това което най-много ме дразни в коментарите на повечето тук е, че изместват темата на разговора. Следващото нещо, което ми прави впечатление е колко много хора и с какво огромно нетърпение чакат да излезе каквато и да е новина за MetallicA, за да започнат да плюят със и без повод. От всички коментари до тук по мое мнение най-адекватно преценява ситуацията - доктор (с)нагълс - за повечето от останалите това тук е надприказване с радиото.
П.С. Това е от липса на внимание, разбираемо е. Все пак тук ви се обръща прекалено голямо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mr..slagel 7.10.2011 18:52:32 отговори + 0 0
jojo - 2011-10-07 10:38:46

А бре палячо,преди да се изказваш вземи да се образоваш малко,има книжки,а нета не е само да даунлодваш пиратска музика и филми,а и да научиш нещо полезно.Къде прочете възхвала на комунизма бе?И знаеш ли въобще кой,къде и как е измислил тая идеология и по чия поръчка?Я вземи се и разрови и по какъв начин спасиха банките и застр.д-ва преди 1 г. във твоята велика държава баш по комунистически,и дано ти светне нещо в празната кратуна.Айде повече няма смисъл да се хабя за такива като тебе.И с комунисти нямам нищо общо!
П.П.Открили били-МУАХАХАХА-какво бе?Всички учени са ги внесли или откраднали отвън!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 7.10.2011 17:44:19 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-10-06 12:38:44 - ЕВАЛА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jojo 7.10.2011 14:34:45 отговори + 0 0
да не забравяме и Великобритания
LONG LIVE GREAT BRITAIN!!!
която ни дарява с хеви метъла и най-яките рок банди за всички времена..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jojo 7.10.2011 10:38:46 отговори + 0 0
Евала бе AZ.
На тоя mr.slagel са дошли извънземните и са му се ******** в мозъка за да бръщолеви измислици на промит мозък. На бас, че е некво ********, маминото синче на някоя паразитирала комунистическа фамилия.

САЩ са най-великата държава, създала и дала условия за най-големите открития в последните 100 години. Създала е и най-великата музика - рокенрола, по дяволите, оттам и метъла, иначе кво, щехме да слушаме тъпи руски частушки, или бозави и лигави европейски шансони, естради или шлагери.
LONG LIVE USA!!!
LONG LIVE ROCK'N'ROLL!!
LONG LIVE METALLICA!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 7.10.2011 10:35:47 отговори + 0 0
Едно потвърждение. Онзи ден си отиде Стив Джобс. RIP! Гений, постигнал толкова много. Променил света. Човек от народа. Дори от смесен брак. Тези хора градят. Управляващите само трябва да създадат условия това да стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 7.10.2011 10:23:15 отговори + 0 0
Въпреки огромното значение как се управляват една държава(кой, може би не е толкова важно), народът има не по маловажна градивна роля. Народът не е просто пълнеж, а основен играч. Това имах предвид-народът. За разбирачите от политика и др. в БГ писах. Сигурен съм, че и 1/1000 не знаем за това , какво всъщност е световната политика и какво се случва. И идея си нямаме. Само приказки и правене на мъже. За мен е най-важно как живее един народ. Другото са бла бла. Не казвам, че САЩ е най-добро място, но е добро и то доста. Има и други места. И това го потвърждава емиграцията. Всички империи рухват един ден. Но винаги ще има господари, и др. империи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.10.2011 00:16:34 отговори + 0 0
я ходи се гръмни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mr..slagel 7.10.2011 00:00:50 отговори + 0 0
И за аватар две думи-не знам кой нормален човек може да изгледа тази простотия,камерън е доказан некадърник и с този т.н.'шедьовър" го потвърди за н-ти път.Всеки истински кинаджия би казал същото.Аз лично гледах точно 5м. и изключих тв-то.Чудя се как издържах толкова дори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mr..slagel 6.10.2011 23:45:47 отговори + 0 0
САЩ са над 300 млн. и въобще не са велика държава,а са в състояние на фактически фалит,освен това са първата изцяло масонска държава,създадена от масони и управлявана от масони и ционисти до ден-днешен.Както и целия свят впрочем.Долара е валута без никаква стойност,просто хартийка. Те са един поробен народ,който живее на кредит,а това сега се случва и у нас,както и в Европа,Гърция е пример за това.Това исках да кажа в отговор на глупостите които се драскат за Америка,темата за металика не е интересна и е изчерпана вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 6.10.2011 21:09:34 отговори + 0 0
Казаха ли ти го за това, че има и други държави с повече от 200 млн. и кво от това. Като се върнеш назад във времето ще разбереш, че е държава на авантюристи. Такива са я създали и градили. И не забравяй, че не са били винаги 200 млн. Що се отнася до малка България има доста по малки държави с по голямо влияние от нас и с повече постигнати резултати, пичага. За наше съжаление. Що се отнася за комерса, ставаше дума за Металика, а не за Лу. За изкуственото събуждане на интерес-това се нарича реклама. Естествено, че трябва да се продават албумите. Ти какво очакваш. А Аватар-този шедьовър е задълбочен проект от преди 10 години. Поради неразвитата достатъчно технология тогава, спрямо визията на Камерън, затова как иска да се получи филма(перфекционалист), той отлага проекта. Та така. Ако беше направен тогава щеше да е експеримент, но сега това е напълно в крак с новото време. Ти кой набор си, Тигре. Много разпръснато и конфронтиращо мислене имаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Minerva 6.10.2011 18:46:56 отговори + 0 0
Маноуор много ми харесват, излъчват сексапил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 15:03:20 отговори + 0 0
Миеталиката, брией, шъ взема да я чуя тая пиесничка, че глеам, голиеми спорове се въдат.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 6.10.2011 14:14:41 отговори + 0 0
иначе, специално металика в последния си албум първите 2 парчета, които изкараха бяха Cyanide and The Day That Never Comes - които определено не са най-силните от албума, за да се твърди, че това, което се пуска първо задължително е най-доброто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.10.2011 14:09:53 отговори + 0 0
Да бе, той Хетфийлд специално на БГ метъл феновете отговаря, `щото...

Стан, хвани погледни световните реакции към тая песен. Същите като тука са.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стан 6.10.2011 13:24:30 отговори + 0 0
Аз като ги гледам тия наши БГ метъл фенове...май всичко казано за тях е истина!Малки,смешни,злобни мишоцито затова никой не ги приема насериозно,и им се присмиват хората.Колкото до Металика за мен си остава най-великата банда,слушам ги от 20г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 6.10.2011 13:08:28 отговори + 0 0
само да уточня, че има още няколко държави с по 100-200 милиона, които нямат кой знае какво влияние върху света, каквото има САЩ...

Иначе тук долу, пак се появи някъв дето пчона да опява, че ако си с широки панталони не си метъл...то да ти кажа, по тази логика, каквото беше 80сетарското рабзиране за метъл, не си метъл и ако се къпеш по често от веднъж на 2 седмици...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 12:42:37 отговори + 0 0
САЩ са велики, като подхванахме темата, дори само поради факта, че са измислили електрическата китара и рок музиката, за другите открития и иновации са нема да изреждам, ама без тех и интернету и даунлоудване през крив макарон щехте да видите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.10.2011 12:38:44 отговори + 0 0
Мноо пишлемета се завъдиха дето разбират, Мановар, манолар, били идиоти, смешни, не знам кви. Сигурно ЕГН-тата ви започват с деветка и се мислете за големата работа. Ок, слушайте си квот си харесвате, ама некои неща, дето не ги разбирате, къде се бутате.
през 80-те Меноуор бяха една от най-популярните метъл банди, заедно с аксепт, металика, мейдън джудас, хелоуийн, слейър, абе още много, нема да изреждам. Днес много от другите групи също са станали бледа сянка на миналото си, джудас кво правят, мейдън нямат нищо общо с 80-те, металика също, хелоуийн тъпчат едно и също, никой не е на старата висота, но 85-та и 6-та кажи на некой метълист с гръб на меноуор, че са идиоти и веднага получаваш една кубинка между зъбите, плюс няколко шамара и ритника. Днешните метълчета сте смешни, ходите със суичерчета, широки панталончета и се мислете за метъли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.10.2011 12:19:49 отговори + 0 0
САЩ не са велика нация и не са държава на авантюристи. Просто са 200+милиона, затова оказват влияние върху света, каквото малка държава като България просто никога няма да има, ако ще всеки неин жител да е Нобелов лауреат. Мисли малко.

Иначе аз от политика и футбол не разбирам, ама грам. Ще съм първият, който да го признае.

А ако това не беше с цел комерс, Рийд щеше да се обърне към по-добри и по-малко известни инструменталисти. Не е като да няма такива. Ако не беше комерс, нямаше да го има и изкуственото събуждане на инстерес с простотиите за "тайния проект на Metallica". Това, че експерименти не се правели с цел комерс, е пълна смешка. "Аватар" е експериментален филм, направен с цел комерс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 6.10.2011 11:08:26 отговори + 0 0
Няма ли да ви стане ясно най-накрая на вас плюещите, че този албум не е предназначен за редовия метъл фен. Това е нещо съвсем различно. Дайте да питаме някой фен на Лу Рийд дали му харесва. Срещам глупави коментари за комерс, които са направо абсурдни. Експеримрнти не се правят с цел комерс. Не знам вие на какъв акъл ще сте на 50(Металика) или 69(Лу Рийд) в музикално отношение, но едва ли ще мислите така както на 20(вие плюещите). Ние все много разбираме от музика, политика, футбол,....ама нищо не сме направили. Оставете желаещите да се развиват и да пребъдват, не като нас. Затова са велика нация САЩ , защото е държава на авантюристи. Я се огледайте да видите какви лайна има наоколо. Така, че вашето мнение , ама грам не е меродавно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

INSIDON 6.10.2011 09:45:34 отговори + 0 0
Manowar са IDIOTIIII Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2011 09:26:10 отговори + 0 0
Е как да трябва за Манолар бе!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


D 6.10.2011 02:57:39 отговори + 0 0
Равносметката - старите, отракани металисти си изказват мнението, къде положително, къде отрицателно, и уважават мнението (и вкуса) на другите.
Мекеретата и лайнарите, които се пишат металисти, щото слушат Металика вече седмица и половина и Слип Кнот от 2 седмици, псуват който видят и плюят по Manowar, щото преди време някой им казал, че така трябва.

Жалки сте. Пишете по темата или мрете, дебили недоносени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 6.10.2011 02:49:40 отговори + 0 0
Защо винаги има един ******** в тоя сайт, който да каже нещо тъпо за Меноуар ни в клин, ни в ръкав.. Къде ги намесвате тука?? Айде идете хейтвайте някой, който се впечатлява, такива реплики само ми правят вятър на к*ра.

И това е плазмодий на име "dani" доколкото виждам, и някои подгласници. Иди се напий, нашмъркай се и си еби майката и не критикувай вкуса на другите, ********.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 6.10.2011 00:51:36 отговори + 0 0
Много смешни коментари чета тук. Металика се измъквали като казват, че това не е новият им албум. Ами разбира се, че не е самостоятелен албум на Металика. И разбира се, че този албум в писан блус стил точно като за Лу Рийд! Трябва да си супер тъпо парче за да очакваш музиката в този албум да е олд скул. Металика вече се завърнаха към корените си в глямата степен с албума Death Magnetic... И следващия сигурно ще е още по-назад. А от този албум очаквам една странна симбиоза... Да не си мислите, че и Лу Рийд не е участвал в писането на музиката! И айде стига... и аз не съм впечатлен от първата песен която чух... но ако не ми харесват и другите песни просто няма да ги слушам! Но Металика за мен си остават най-големите. И то не само с албумите си до черния. И в Load i Reload има невероятни парчета. Може би ако бяха събрали най-добрите парчета от 2-та албума щяха да са направи поредния шедьовър след чернаия албум. А в последния слабите парчета май са едно две. Толкова от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 5.10.2011 23:22:29 отговори + 0 0
албум на металика или не на мен ми звучи интересно това което чух очаквам го с нетърпение.както и новия албум на металика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доктор нагълс 5.10.2011 23:12:20 отговори + 0 0
аспарухчо,очевидно е че си мислещ човек и не оспорвам правото ти на мнение! сигурно имаш достатъчно основания да критикуваш металика!? но погледни на ситуацията така - тези хора,достигат ниво (с мастъра и джъстиса,пък и черния),което е недостижимо за която и да е друга банда до момента (пак лично мнение)! според мен,не бандата трябва да се съобразява с феновете,а обратното! особено при st. anger за каква комерсия говорим,при положение,че е непродаваем... или въпросният "лулу" - колко популярен е лу рийд,при положение,че 99% от меломаните не знаят кой е? с това ли ще си вдигат акцийте? изборът им е чисто музикален и ако беше въпрос само на комерсия,това с лулу е напълно необосновано. а и стига сме се правили на ала'фрушанте типове - всички работим за ПАРИ и не бихме отказали повече ПАРИ... а евентуално,ако може още повече ПАРИ!!! и все пак,ако ти е непоносимо - има великолепни нови MASTODON,MACHINE HEAD,CHIMAIRA, па дори и WAYNE STATIC... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.10.2011 22:54:03 отговори + 0 0
the old metalist - 2011-10-05 22:47:20
Относно негативните коментари за Manowar -
момичета, това не е музика за деца ,а за истински мъже!Явно не можете да прецените, запленени от
пияниците и наркоманите metallica.

Оуйееее...кен ю фиил ит....брадър ъф стиил...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 5.10.2011 22:50:58 отговори + 0 0
waterjess - 2011-10-05 22:45:05
Дано след като James Hetfield го казва толкова официално и част от феновете и хората да го проумеят.

нИ е много сигурно....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the old metalist 5.10.2011 22:47:20 отговори + 0 0
Относно негативните коментари за Manowar -
момичета, това не е музика за деца ,а за истински мъже!Явно не можете да прецените, запленени от
пияниците и наркоманите metallica.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 5.10.2011 22:45:05 отговори + 0 0
Дано след като James Hetfield го казва толкова официално и част от феновете и хората да го проумеят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 5.10.2011 22:31:29 отговори + 0 0
Господи, умолявам те - слез и си прибери вересиите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 5.10.2011 22:10:52 отговори + 0 0
Уж не ви кефят, уж не искате да ги чувате пък се попилявате да слушате и ръсите мозък после...т'ва вашето граничи с мазохизъм вече ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 5.10.2011 22:08:47 отговори + 0 0
Mи човека ви каза, че ще има нов албум, че това е заигравка с Lou Reed, ма вие циклите ли циклите една и съща плоча....стига бе изподрахте я и изтъпихте игличката вече ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.10.2011 22:07:26 отговори + 0 0
Ама то ЛУЛУ-то не било албум на Металика,те само свирели там...муаахахахахххахахахаххаха.....то няма такава простотия))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.10.2011 22:04:54 отговори + 0 0
Зирка,по-добре с пластмасови мечове и да се правим на Меноуар(въпреки че не ми допадат),отколкото да се гримираме,лакираме и целуваме и да се правим на Металика Те преминаха дори и през това,за да са интересни и да ги дават по Мтв.Сега това ЛУЛУ е капакът на всичко.Експериментите им(както ги наричате)са за сметка на феновете им,които чакат да чуят Металика,а чуват ..........ще замълча. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.10.2011 21:57:31 отговори + 0 0

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Зирка 5.10.2011 21:33:24 отговори + 0 0
Моля фенове на Мановар и фентъзи да не коментират тука. Тва не ви е педиатрията. Цокайте си бибата и си играйте с пластмасовите мечове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Haloperidol 5.10.2011 19:26:40 отговори + 0 0
тигАр- за теб и вси4ки тъпи ХЕВИТА -DEVOURMENT-UNLEASH THE CARNIVORE,Metallica-leaders...not followers Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аспарух 5.10.2011 19:11:27 отговори + 0 0
recordead: Айде сега, свободни съчинения. Ако Металика изкарат нещо наистина хубаво и идейно със сигурност ще ми хареса, както казах, аз също им бях die-hard фен и отчасти още съм, но отдавна съм загубил надежда, че това ще стане. Никъде не съм писал, че другите банди от BIG 4 свириха там по идеологически съображения.
hellion: Точно парчето Нострадамус е много показателно какви песни се пускат за пилотен сингъл - най-добрите. В случая с последния Джудас това беше може би единственото добро парче (да кажем, че на мене само то ми харесва в цялата тая баладична боза - лично мнение). Та представи си ако това е най-добрата песен от Лулу (или една от най-добрите) другите какво ще представляват
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.10.2011 19:04:30 отговори + 0 0
Това лайно "Лулу" много се разсмърдя.Спрете да го човъркате,че по-лошо ще стане!!! А и някакви гадни,зелени мухи зе завъртяха тук и не дават да говорим за лайното ,та камо ли да го пипнем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Майкъл Джексън 5.10.2011 17:45:44 отговори + 0 0
От 91-а нищо не е "новият албум на Металика" DD

Джеймсчо се е сдухал нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 5.10.2011 17:45:17 отговори + 0 0
Dedo_Gosho,много си прав Преди имаше Металика,а сега метлалика,тва бива да са откъсани,ама те направо се осрахаСлед 1991 трябваше просто да спрат и сега щяха да се ползват с уважение,а не с презрение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 5.10.2011 17:34:28 отговори + 0 0
в страни от темата, винаги ми е супер смешно като чуя, че Металика организирали БИГ 4 за пари, а другите другите банди са били супер против печеленто на пари явно...такива като Аспаруха, Металика каквото и да направят, все ще му намерят кусур. Точно за такива като него, бяха питали ларс дали не му е писнало да ги плюят, че с черния/лоуд или някой др албум след това не са се продали. И той просто казва, че тия хора са почнали да мрънкат още след появата на Fade to Black... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jojo 5.10.2011 17:30:46 отговори + 0 0
Metallica - доста противоречива група, поради противоречивите си албуми и периоди.
80-тарските албуми плюс черния са 200%-ви класики, неподлежащи на коментар, еталони и шедьоври на метъл музиката, без тях тази група нямаше да бъде известна и никой нямаше да знае що е това Металика, дори да ги имаше само следващите.
Следващите албуми - кръстил съм ги shit, re-shit, st. shit - сори, но те с нищо не дипринесоха за славата им или за нови фенове, напротив много стари фенове се отдръпнаха, а твърдите фенове си кривят езиците, че трябва да има новаторство, хубаво няма лошо, ама поне да беше наистина новаторство, а те се плъзнаха по модерните за времето бозави и лигави течения. Неслучайно бяха на косъм да се разпаднат.
Последният им албум е завръщане към корените и това, което е Металика наистина, за което евала...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the hellion 5.10.2011 17:26:46 отговори + 0 0
Спорът по-долу е интересен, но го изместихте извън темата за Лулу. Комичното е, че всъщност никой още не е чул албума, а вече видяхме сума ти генерални изводи, направени по една едничка песен. И да, често се пуска за предварително слушане много яко парче, но дали е най-представително за албума - не бих се ангажирал. Справка - "Nostradamus" и едноименното... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 5.10.2011 17:25:56 отговори + 0 0
Аспарух - 2011-10-05 16:58:06

Абре оревахте света, пари, пари пари, ми ти за какво работиш бе драги ?? За чест, слава или душевна наслада ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


olala 5.10.2011 17:19:44 отговори + 0 0
Песента е зле, курвенско е от тяхна страна след реакциите да се измъкват така като казват, че 'само са написали музиката'.. то и музиката е мега зле ;D Не само това, че се рецитират стихове.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аспарух 5.10.2011 16:58:06 отговори + 0 0
Добре де, докторе, на тебе тая "песньовка" харесва ли ти? Ти ЛИЧНО смяташ ли че албумът ще е по-добър? Моите лични наблюдения показват, че хората обикновено пускат превю на най-доброто според тях парче (или някое от най-добрите), а не най-лошото или някое средна работа. Именно това ми дава основания да си правя изводи що за албум ще е. Що се отнася до BIG 4 - естествено че се състоя благодарение на тях, нали те го организираха (за пари). Въобще стимулът "пари" май е единственото нещо, което движи тая група от 20 години насам - поредица от слаби (някои даже ужасни) албуми, които трю феновете за самоуспокоение наричат "експериментиране", макар че логично погледнато явните залитания към комерса и тоталната безидейност трудно могат да минат за експеримент. А коя е на-великата метъл банда (и останалите стойностни) си е нещо твърде субективно - за мене това не е Металика, макар и вероятно да са най-популярната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.10.2011 16:15:54 отговори + 0 0
Сега пък право на разочарование съм нямал...

*****!!!
Звездичките са си мои. Добре бе... Толкова ли не можете да проумеете, че като ми пишете по този начин, няма да ме накарате да млъкна? Ако не искаш някой да ти отговаря на постовете в нетя, не го обиждай в постовете си в нетя. На никого не му е приятно да го обиждат на публично място и доста хора биха отвърнали на обидите. Не е ли очевидно това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доктор нагълс 5.10.2011 15:47:58 отговори + 0 0
явно има професия "плювач на металика",но не ми е ясно платена ли е или въпросните елементи го правят за удоволствие!? няма понятие като "обективна истина", ИСТИНАТА е изключително хлъзгаво понятие, затова според мен тъща ми е вещица,но ако питате нея истината ще е коренно различна... дедото преценил,че имало 4 добри песни за 20 години!!! как го изчисли бе,пич? кои формули използва? найстина ли си въобразяваш,че мнението ти е меродавно? можеш да кажеш "аз харесвам само 4 песни",другото е тъпотия! аз мога да кажа - не понасям FUEL,FRANTIC и MAMA SAID,но бих слушал с удоволствие по концертите им песни като FIXXER,WHERE THE WILD THINGS ARE,OUTLAW TORN или UNNAMED FEELING,но всичко това си остава просто едно субективно виждане,за което едва ли на някой му пука! и много интересно как след само една достъпна за слушане песен,оценихте целият албум? нагледах се и се наслушах на хейтъри покрай THE BIG FOUR в софия!не случайно най-малко комплексираните,а именно ANTHRAX споделят в новия ПРО РОК,че само благодарение на МЕТАЛИКА това събитие се е състояло! МЕТАЛИКА,според мен и не само,са НАЙ-ВЕЛИКАТА МЕТЪЛ БАНДА на света и са вдъхновение за почти всички стойностни банди след тях (СПОРЕД ВЪПРОСНИТЕ БАНДИ)! ДРУГОТО Е ЧЕШЕНЕ НА ЕЗИЦИ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Таню 5.10.2011 15:27:56 отговори + 0 0
всичките ни проблеми решени и сега спорите за глупости , я си идете по родните села и хванете мотиките ...ааааааааааааа ...простаци такива... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dedo_Gosho 5.10.2011 15:14:04 отговори + 0 0
Metallica след Черния албум имат точно 4 хубави и стойностни парчета, останалото е боза, независимо дали се казва St. Anger, Reload, Death Magnetic или Lulu ... Пък нека трю-металистите да се цупят, да обиждат или да се опитват да виждат "гениалното" нейде дълбоко из тез тотално скапани албуми ... )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аспарух 5.10.2011 14:58:59 отговори + 0 0
Много сте смешни die-hard феновете на Металика - не дай си боже някой да спомене нещо за вашите идоли и веднага му се нахвърляте като глутница бесни кучета. Дори когато изакат лайно като въпросното, което дори вие не можете да се насилите да харесате, продължавате яростно да ги браните и да се оправдавате, че то това всъщност не било албум на Металика, те само били написали музиката Еми можеха да не я напишат толкоз ялова. Или по-скоро вероятно не са могли, както и в последните им n на брой албуми (които пък със сигурност са си техни). Аз не мразя Металика (даже някога им бях die-hard фен и аз), обаче не мога да си затварям очите за обзелата ги тотална творческа импотентност. Не стават и това, трябваше да се откажат още докато беше време, вместо да се излагат с такива "албуми". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 5.10.2011 14:37:24 отговори + 0 0
Не, защото то е супер натрапчиво и постоянно. Sorry... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.10.2011 13:59:40 отговори + 0 0
Още нещо - когато проектът беше обявен, казах, че го очаквам с интерес. Можете да проверите новините. Нямам ли право да изразя разочарованието си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.10.2011 13:56:21 отговори + 0 0
Предаторе, хвани се гръмни.


Дани, ако ти пречи това, че коментирам новините за група, която *харесвам*, не знам какво да направя. Няма да спра, обаче. Още под предишната новина написах, че част от яда ми идва от там, че намирам Хетфийлд и компания за гениални композитори. Моля ви ако ще ме репликирате, да не ме четете като гимназист "Хамлет", понеже така просто няма смисъл да се общува. Ти конкретно много пъти си се опитвал да ми приписваш думи и схващания, които просто не са мои. Искам да те помоля да спреш с това.

Проблемът е, че - в случая - съм напълно и безусловно прав. Ето това ви дразни. Ако повърнята на Рийд и Metallica ви харесва, слушайте си я. Всеки има право на лош вкус. Не ме коментирайте лично, обаче. Нито нагрубих, нито обидих някого. Личното ми мнение - което напълно съвпада с обективната истина - пречи ли ви? Нещо от статуса на групата, песента или албума ли отнема? Проблем ли ви е, че заставам зад думите си?
Може би новините трябва да се коментират само от вманиачени фенове? Или пък не? Вредя ли ви по някакъв начин? Повечето от коментарите ми в предната новина бяха в отговор на постове, отправени към мен. Два-три бяха въпроси към други потребители, които ако не аз, някой друг щеше да зададе с почти стопроцентова сигурност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 5.10.2011 13:00:03 отговори + 0 0
не съм изненадан, че maiden прув е наспамил темата, тоя индивид явно живее само за да плюе по металика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 5.10.2011 11:49:05 отговори + 0 0
Тигре, ти наистина май си ********!!! Слушай си меноара и си лягай! Спри да пишеш в новините за Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deadsun 5.10.2011 11:18:20 отговори + 0 0
И за неведнъж съм се занимавал с това жално мяукащо котенце ( и с подобните му по един или друг начин), но те няма спрат да ръсят глупостите си, това е повече от ясно. Игнориране- и толкова. Нека си мислят, че притежават огромен интелект и несъдържателните им "мнения" имат някаква давност. Обратното е ясно за всички останали. Не трябва да им се обръща никакво внимание, защото просто не си заслужават. Пълно е с такива малки мишлета, заблудени че всъщност са нещо специално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 5.10.2011 11:03:24 отговори + 0 0
Абе тигре, теб във всяка тема за Металика ще те гледаме как тролиш? Друга по-важна работа нямаш ли, освен да си налагаш, както вече неведнъж съм казвал, некомпетентното си мнеинйце. Ако нямаш какво градивно да кажеш - замълчи завинаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 5.10.2011 10:20:51 отговори + 0 0
Чудно ми е що хорате по света (че и тук) са решили, че това е албум на Металика и едва ли не те вече ще звучат така?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баси... 5.10.2011 09:16:47 отговори + 0 0
Ох, бех се притеснил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2011 09:15:09 отговори + 0 0
Ще чакаме новия албум. То е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Disposable Lars 5.10.2011 08:49:19 отговори + 0 0
Какъв здрав траш бе, аз прочетох в 24 часа, че Металика с черния си албум възродили спийд метъла. Значи с Lulu сигурно ще изобретят дет метъла. Нямам търпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2011 08:43:52 отговори + 0 0
The Fifth Horseman - 2011-10-05 07:34:44
Я ми кажи Metallica от кога не са правили здрав траш бе пич?Те са се откъснали от здравия траш от доста години и няма и да се върнат към корените си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.10.2011 08:36:20 отговори + 0 0
Да не повярва човек, обаче в случая май съм съгласен с maiden...
Ако "The View" беше литературно произведение, щеше да има стойност само накъсано на четири и закачено на ръждив пирон в тоалетната. Или направо щяха да го отпечатат на руло, за да е по-удобно за употреба. Реакцията на хората беше напълно адекватна. Ако Хетфийлд, Рийд и компания бяха свършили истинска работа, сега нямаше да има нужда от слабоумни оправдания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the hellion 5.10.2011 07:48:15 отговори + 0 0
Беше ясно от самото начало, но не искахме да повярваме. Ето, сега излезе в прав текст от достоверен източник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 5.10.2011 07:34:44 отговори + 0 1
Metallica са най-великата банда, а Джеймс е най-великият метъл музикант, който се раждал някога. Обяснението, което Джеймс даде за новия проект Лулу напълно ме успокои. Песента, която чух благодарение на Катехизис от Лулу, не е лоша, но тя няма нищо общо с Металика, защото беше по-близо до блуса като звучене. Металика са велики, защото не спират да експериментират, но все пак те осъзнаха, че не трябва да се откъсват от своите корени - здравия траш метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живко 5.10.2011 07:34:42 отговори + 0 0
с радост чета тея редове
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.10.2011 07:12:53 отговори + 0 1
Ни рак,ни риба
Ако всички го харесваха това нещо едва ли щяха да се оправдават ,че не било албум на Металика и тем ти подобни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".