IMMORTAL без Abbath започват работа по нов материал

13 авг 2015, 06:54 ч. 1493 / 7 5
пред./следв.

   Норвежките блекметъли IMMORTAL, с настоящ състав от китариста Demonaz и барабаниста Horgh, са започнали работа по нов албум, който ще бъде издаден от "Nuclear Blast". Имената на някои от песните в предстоящата творба са "Northern Chaos Gods", "Called To Ice" и "Blacker Of Worlds".

   През миналата година фронтменът Abbath заяви, че двамата са напуснали IMMORTAL и правата върху името остават в него. На 21 юли обаче съдът в Норвегия е отказал да регистрира марката според иска на Abbath и в момента той има група, носеща неговото име. И, в крайна сметка, напусналият легендарната банда се оказва той.

   "Никога не сме спирали IMMORTAL, просто не искахме да правим изявления преди дългият съдебен процес да приключи", коментират Demonaz и Horgh. "IMMORTAL е много повече от просто група или музикална форма. Раздялата с един член не може да промени това, тя е без значение. Ще продължим това, в което вярваме и силата на "Blashyrkh" ще продължи да живее".

 

още за:

ImmortalDemonazHorgh


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


old 17.08.2015 22:55:59 отговори + 1 0
Обаче има нещо което не може да се отрече,а именно че най култовите албуми на Имортъл са именно тези с участието на Абат и Демоназ.За мен лично от "At The Hearts Of Winter" нататък тази група изгуби автентичността си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 13.08.2015 22:58:16 отговори + 3 0
Ами да кажа и аз ,че от не знам колко години не слушам Сепултура.
Една от любимите ми групи а именно Имортал не може да се брои за група, като издава два албума за 15 години и да участва на 2-3 фестивала на 2-3 години.
Хорг е добре в Хипокриси,Демоназ е един текстописец и го мързи да гледа ,а Абат какво да прави ?Сигурно да направи фирма за дърводобив!Идеите на Демоназ се нуждаят от много по - вече агресия и сумрак,да не говорим че гласът му става за нещо друго но не и за Имортал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 13.08.2015 08:00:29 отговори + 4 1
Прав си Попфолк, ще чуем новия албум и ще оценим!
П.С. Особено при Accept се получи много добре замяната.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 13.08.2015 07:32:15 отговори + 6 1
От една страна съм на крачка да реагирам, както ми повелява сърцето: "Immortal без Abbath не е Immortal !"

Но пък от друга: " Accept без Удо, не е Accept!" "Nightwish без Таря, не е Nightwish", "Helloween без Киске, не е Helloween", "Queesryche без Geoff Tate не е Queensryche" ... Но ето, че сякаш напук, при всички тези, както и при редица други, се получи, и то беше за добро.
Защо и тук да не е така ? В края на краищата, Demonaz е съ/автор на много песни на Immortal ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 13.08.2015 17:36:57 + 4 0
Защото никой друг няма вокалите на Abbath и the Grim & Frostbitten Crabwalk! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".