IMMORTAL ще започнат записи за нов албум през януари

21 дек 2016, 16:46 ч. 648 / 8 3
пред./следв.

   Норвежките блек метъл легенди IMMORTAL, в чийто състав сега са Demonaz и Horgh, ще влязат в студио през януари, за да започнат записи за деветия си дългосвирещ албум. Дискът се очаква да излезе по-късно през 2017 г. чрез "Nuclear Blast". Музикантите съобщават, че ще работят отново с продуцента Peter Tagtgren в неговото "Abyss Studio". Имената на някои от песните в бъдещата творба са: "Northern Chaos Gods", "Into Battle Ride", "Gates To Blashyrkh", "Blacker Of Worlds", "Where Mountains Rise", "Grim And Dark", "Called To Ice" и "Ravendark".

   IMMORTAL коментира и че композициите са готови от известно време, но са изчаквали точния момент, в който да започнат записите. Освен това, групата традиционно предпочита зимния период за подобна дейност.

 

още за:

Immortal


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 22.12.2016 14:51:35 отговори + 1 1
Ще се слуша! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 22.12.2016 08:55:23 отговори + 3 0
No Abbath- No fun!!!
А те освен че имената на песните са като досега, можеха да пробват да са малко по-дълги- примерно Grim and frostbitten ravendark и At the heart of mighty Blasyrkh
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 22.12.2016 08:40:07 отговори + 1 0
Че те имената на песните както досега.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".