IN FLAMES с рекорден брой прослушвания на новия си албум в "MySpace"

2 апр 2008, 20:01 ч. 196 / 3 8
пред./следв.
IN FLAMES поставиха нов рекорд за брой прослушвания на цял албум за срок от една седмица в "MySpace" (считано за шведски банди). Новата творба на групата "A Sense of Purpose" е чута 1 094 749 за седемдневката, завършваща на 2 април, което е значително повече от предишното най-високо постижение на банда от Швеция - 255 000 пъти, принадлежащо на MESHUGGAH за актуалния им диск "ObZen" (ревю).

още за:

In Flames


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.04.2008 22:28:35 отговори + 0 0
албума е як, още от reroute to remain се видя че поемат в готина посока. не са вече въшливата метълска група. макар Colony да си остава най-якия албум в стила, не може да се очаква някой да го повтаря до 101 и обратно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sisi 3.04.2008 12:10:37 отговори + 0 0
Наистина новият албум става, но запомнящите се песни в него хич ги няма. Въпреки това са страхотни наживо и с нетърпение ги чакам лятото ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 3.04.2008 11:41:01 отговори + 0 0
Не го слушах. Чакам го да излезе и тогава ще го чуя качествено. Все пак в MySpace качеството на звука е доста под необходимото ниво. Чух обаче сингъла - мога да кажа, че песните в него не са запомнящи се, но са приятни за слушане. Доста по-добре от Come Clarity. Така че - чакам албумът с нетърпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 3.04.2008 11:33:59 отговори + 0 0
Не е верно,новият е доста по-добър от Come Lainarity. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 3.04.2008 10:02:58 отговори + 0 0
Инфлеймс отдавна не са тази невероятна и интересна група...С последния албум се филмираха още повече.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Regressor 3.04.2008 03:07:50 отговори + 0 0
Боза, боза, ама маркова! Сега остава да кажете, че новия на Slayer ще е пълна "баница" и кво се получава... ще ходим в Каварна на баница с боза! Че какво по-хубаво от това?! Който не се кефи на "бозата" да не слуша нищо и да не ходи на концерти! Останалите през това време ще си прекарваме страхотно!
Самия факт, че албумът е слушан толкова много пъти само в рамките на една седмица, доказва, че In Flames могат и продължават да правят качествена музика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 2.04.2008 21:12:31 отговори + 0 0
Язък за слушанията, албума е пълна боза... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.04.2008 21:03:14 отговори + 0 0
In Flames са велики... жалко, че новия албум е пълна боза... (дори и Come Clarity ми харесваше, но новото им творение за мен лично е под сякаква критика...) въпреки това със сигурност отивам да ги гледам в каварна... :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".