HOLY MOSES работят по "много агресивен и брутален" нов албум

2 апр 2008, 19:53 ч. 223 / 3 3
пред./следв.
Вокалистката на HOLY MOSES Sabina Classen разпространи съобщение, в което се казва, че групата работи усилено по новия си албум. Пет парчета са вече завършени, включително и вокалите. По думите на певицата, очакваната в края на лятото творба, чието заглавие е "Bloodbound", ще има мелодични моменти между характерните за Sabina ревове, но въпреки това ще е и "безкомпромисна, много агресивна и брутална". След издаването на диска HOLY MOSES ще потеглят на световно турне.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


acid_burn 3.04.2008 20:00:51 отговори + 0 0
Гюро, само не разбрах защо сравняваш Сабина с тая от Наийтуиш, ама нема значение
А Холи Моузес къртят... m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 2.04.2008 21:07:28 отговори + 0 0
Познавам лично траш богинята САБИНА и мога да кажа,че е велика в музикално отношение /но това го знаете всички Вие/,а и невероятен човек. За справка вижте сайта на групата и ще се убедите,че заедно с английския и немски език е сложен и БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК с флага НА БЪЛГАРИЯ.
П.С. Но траш тил дет в Каварна засега няма никакви разговори с нея.
ВЕЛИКА /като ДОРО ПЕШ и ТАРЯ ТУРУНЕН/ и 1000000000 пъти по -добра от анетчето олзон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Journeyman 2.04.2008 20:51:00 отговори + 0 0
Браво на кака Сабинка!Айде вече, чакаме ги на траш феста в Каварна.Рибата да разпасва кесията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".