Информация за българското издание на автобиографията на Rob Halford

1 сеп 2020, 13:57 ч. 2034 / 9 18
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Автобиографията на Роб Халфорд, „Изповед“, излиза в България
на 1 октомври

Повечето свещеници изслушват изповеди. Този обаче се изповядва!

Впечатляващата автобиография „Изповед“ на вокалиста на „Джудас Прийст“ Роб Халфорд съвсем скоро ще се озове в книжарниците благодарениe на издателство Hybrid Books. Само ден след световната си премиера „Изповед“ ще разруши всички митове около легендарния Халфорд, като представи истинската му история – болезнено откровена и на места особено цинична, каквато трябва да бъде една истинска изповед.

Автобиографията на „Бога на метъла“ e невероятно рокендрол пътешествие от английското градче Уолсол до върховете на световната музикална слава – то преминава през алкохолизъм, пристрастяване към наркотици, полицейски арести, зле приключили романтични връзки, потресаваща лична трагедия и завършва с неговата рехабилитация, признаване на хомосексуалната му същност, изкупление и... откриване на истинската любов.

Роб Халфорд реши да се изповяда – добре e за душата.
„Някои хора ще бъдат шокирани от прочетеното в „Изповед“. Това обаче са моят живот и важните моменти в него и само от вас зависи как ще го интерпретирате!“

Книгата излиза с меки корици на цена от 24,90 лв. и луксозно издание с твърди корици и кожена обшивка на цена от 29,90 лв. Предварителните поръчки вече са налични на сайта на издателството https://hybridbooks.eu, а чудесният превод е дело на българския автор и голям почитател на „Джудас Прийст“ Сибин Майналовски.

Роб Халфорд, вокалистът на хевиметъл иконите „Джудас Прийст“, е истински „Бог на метъла“. И той, и музиката му са изковани в сърцето на Великобритания – белязаната с усърден труд и тежка индустриализация област, наречена „Черната страна“. „Изповед“ e незабравимо рокендрол пътешествие от английското градче Уолсол до върховете на музикалната слава – то преминава през алкохолизъм, пристрастяване към наркотици, полицейски арести, зле приключили романтични връзки, потресаваща лична трагедия и завършва с неговата рехабилитация, признаване на хомосексуалната му същност, изкупление... и откриване на истинската любов.

Информация за книгата:

Заглавие: Роб Халфорд | Изповед
Автор: Роб Халфорд
Преводач: Сибин Майналовски
Формат: 15x23 cm
Корици: Меки | Твърди (топъл печат + кожена обшивка)
Брой страници: 376 + 16 цветни
ISBN 978-619-7419-21-4 (меки корици)
ISBN 978-619-7419-22-1 (твръди корици)
Цени: меки корици - 24,90 лв. | твърди корици - 29,90 лв.
Издател: Hybrid Books

 



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


djasra 10.01.2021 19:09:50 отговори + 1 1
Подариха ми и с нетърпение я започнах. Лошият превод, както и да е обаче Халфорд говори много повече за себе си като разгонената кучка и се нарича "метал поп кифла". Около 2/3- ти ако не и повече са за страданията на младия и не толкова млад педераст и за интимните си преживявания с покъртителни подробности, от време на време има и по нещо за ерата на метала, но съвсем накратко. Все едно, че не я е писал широкоскроената мегазвезда, която хуква да разглежда България, докато дрийм тиатър например се спотайват в хотела да не ги ощипе някой, метал богът, както е наричан, а онзи на бхк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.09.2020 18:24:27 отговори + 12 0
Ха дано преводът е добър. Четох книгата на един друг велик музикант и ми се наложи да си купя оригинала. Между другото чакаме и книгата на Дейв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прийст 2.09.2020 10:47:29 отговори + 20 2
Много примитивно мислене бе колеги металци. Човекът е известен с гласа си и групата от която е част. Сексуалността е последното нещо, което го прави толкова велик. Тук в затънтеният Балкански край хората все още се интересуват по инфантилен начин, от сексуалните предпочитания на големите музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

djasra 10.01.2021 20:44:07 + 1 0
Точно заради това книгата е тотално разочарование за феновете, защото основно касае интимния му живот по възможно най- жълтокафявия начин. За групата, рок и метал сцената се споменава спорадично в телеграфен стил. Когато реши да оповести, че е гей, си казахме, абе какво ми пука с кого се шие, важното е музиката и тоталното раздаване на концертите, обаче книгата си е чиста проба пропаганда, все едно, че не я е писал той. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 2.09.2020 07:25:06 отговори + 19 3
Много е ретро да се коментира нечия сексуалност.
Би трябвало вече да сме достатъчно напреднали, за да сме наясно, че личните избори в личното пространство засягат само и единствено човека, който ги прави.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

djasra 10.01.2021 22:23:31 + 0 0
В такъв случай тази книга е тотално ретро. Музиката, емоциите от концертните изпълнения на любимите групи, за които не сме и мечтали- вечни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 1.09.2020 19:10:07 отговори + 7 29
Ще си я купя и прочета....Но едно не мога да приема и това е неговата сексуалност.Абе толкова палави женки е имало и все още има край него,а то си разширява аналният свинктер....Вместо да тъпче,то него го тъпчат-пълнят.....Срам...Вместо да е животно и рокандрол жребец....той.....Тъй сиротен и нещастен.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 1.09.2020 19:17:50 + 23 0
Той е рокендрол жребец Просто не си пада по жени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 1.09.2020 19:51:28 + 14 7
Сексуалността му е нещо, с което се е родил. Колкото и женки да има - не подлежи на промяна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 1.09.2020 20:10:25 + 10 15
Пълни глупости....Превърнаха това да си хомо в мода....Раждаш се със сърдечен порок примерно,не хомо.... Стига...Жалко е,че и хора от нашата музика са такива...Sean от Cynic...и още.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 1.09.2020 20:47:46 + 12 2
И от ABSU има транс, и Gaahl е хомо, ама все пак, какво по-анти религиозно от това да си хомо
Както и да е, като че ли на вас ви оправят аналите, та толкова ви интересува това кой какъв е и какво правят и с кой го правят.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 1.09.2020 20:51:02 + 12 3
Раждаш се хомо в резултат на генетично увреждане. Науката го доказа още през 60-те/70-те години на миналия век. БГ "умниците" 50 години по-късно още не могат да го разберат.
И за каква хомо мода говориш, когато Халфорд е станал известен? Пак преди 50 години. Това са глупости на търкалета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 1.09.2020 21:04:32 + 5 5
Абе то и вокалът на Cretin си рязна пишлето и стана уж жена.Но това трябва ли да го приемем за болест....ами да психическа....Още малко и **************************************.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 1.09.2020 21:14:46 + 3 5
Защо като е нормално Gaahl го заплашваха крайно десни метъл фенове....88...NSBM.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боже колко мъка има по тоя 1.09.2020 21:19:39 + 7 2
Ето на. Глупостта и невежеството вървят ръка за ръка.
Тези, които си сменят пола, не са хомо, а са транс. Сега сигурно ще кажеш, че е все едно.
Като се замисля може да пътуваш във Времето и още да си под Турско робство....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 2.09.2020 04:40:47 + 7 3
Виждате ли какво става като се прилагат опорни точки без да се мисли?
Казали му на Хедбенгъра да отговаря на всеки, че някой си е гей щото е модерно. А той няма грам акъи да съобрази, че това не се връзва за 70 годишен гей, който винаги си е бил такъв.
Очаквам скоро да каже същото и за Фреди. Какво от това, че той умря преди да стане модерно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.09.2020 11:51:31 + 8 2
Цитат:
Но едно не мога да приема и това е неговата сексуалност.
---

Ами не я приемай тогава. Не е като да е тръгнал да сваля теб, баща ти или брат ти. И какво точно е модерно? Човекът се разкри официално, ако не ме лъже паметта, в средата на деветдесетте, а тогава далеч не беше модерно да си "хомо".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Роб Халфорд 8.09.2020 20:52:43 + 1 1
Сиротен и нещастен...
БОГ на Метъла, Приятелю!
А ти...Приеха ли те в Подготвителна груПичка???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".