Още информация за книгата "Библейско" на Rob Halford

22 окт 2022, 15:07 ч. 748 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Библейско на Rob Halford идва на 1 ноември!
Самият Метъл бог ще ви проповядва!

Библейско – хевиметъл писания, е още една „Изповед“ на Роб Халфорд от „Джудас Прийст“. Защото кое е по-библейско от това – да се изповядаш!

Още по-искрен, още по-непримирим, още по-яростен, когато защитава схващанията си! Наистина е библейски по своите мащаби този потоп от спомени и разсъждения, разкази за срещи и раздели, откровения за колебания и за успехи, които Роб споделя.

Библейско е изповед за самотата и болестите, за татуировките и наркотиците, за любовта и смъртта.

Роб ще ви довери интимни подробности. Ще ви каже какво мисли за социалните мрежи (ако не сте го последвали, поправете тази грешка) и за реалититата. За парите. За Spotify.

Оголен до болка, ще ви разсмее и ще ви разплаче.

Това е Библейското пътешествие на Роб Халфорд!

Библейско – хевиметъл писания излиза на българския пазар на 1 ноември, когато е и световната премиера на книгата, с меки корици и като луксозно лимитирано издание с твърди корици и кожена обшивка. Може да поръчате предварително на https://bit.ly/3gulBSl

Роб Халфорд с видео послание към българските читатели -

 

 

rob halford



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 22.10.2022 15:26:39 отговори + 16 0
Звучи доста интересно. А музиката за бекграунд е неочаквано подходяща, та ме накара да се замисля … Защо хората толкова много плюят по Nostradamus? Аз мисля, че макар не без недостатъци, беше страхотен и някои песни, като например заглавната, бяха страшни резачки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 22.10.2022 16:44:28 + 8 2
Вярно е. Те хората плюят и по Eat the heat на Accept, ама аз го обичам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 22.10.2022 17:31:52 + 9 1
Eat the Heat e странен, определено, и то не само поради отсъствието на Удо. Обичам го страшно, но вън от контекста на Accept, или стила на собствената си банда, няма много приложение. А Дейвид Рийс е страхотен певец, талантлив, става и за някои по-леки неща, става и за някои много тежки песни. Останалата част от групата е във все така добрата си форма и на теория всичко трябваше да е ОК с този албум, и въпреки това, не се възприема добре от масовия фен. Според мен не е само по причина на новия певец, макар да има значение, колкото по причина на това, че едната половина от песните са много много много тежки и, на практика, перфектни, като D-train, XTC, и други, а други са някакви съвсем никакви опити за комерс, като Love sensation, която хем не е достатъчно хващаща като на Bon Jovi, хем не е и метълска като първата половина. Та едните са ударни и взривни, а другите са такива - ни риба- ни рак. Това мисля.

Иначе и аз го харесвам, като цяло, не съм толкова рязък в мнението си за този албум. Честно казано е по-добър от някои албуми с Удо от 90-те, като например Predator
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".