Информация за благотворителен мото-рок фестивал "Побит камък 2017"

13 юни 2017, 14:02 ч. 2303 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За Седма поредна година, в полите на парк Витоша – местноста Побит Камък, до с.Нови хан,
Ще се проведе Благотворителния рок фестивал „Побит Камък-2017“, организиран от мотоклуб „Калашниците“.
Във фестивала ще вземат участие девет разтърсващи рок банди които в периода 7-9 юлище повдигат настроението на хиляди рок и метъл фенове от страната и чужбина.
След откриването на мероприятието от кмета на община Елин Пелин и актьора Красимир Коцупаров, на концертната програма ще положат началото, пловдивската банда STEELERS
След едночасовия сет с кавър парчета на известни рок банди те ще изпълнят и много авторски материал.
След група STEELERS следват ELINOR с трибют към немската машина RAMMSTEIN
Група Елинор се създава в началото на 2009 година. Инициатор е Драгомир Балджиев. Идеята за музикалния стил на групата е да бъде разновидност на рок музика с по - монотонно звучене, повтарящи се китарни рифове, напомнящи индустриални машини.
Петъчната вечер ще завърши с невероятния концерт на група ЕПИЗОД. Те са потготвили сет лист от най-известните си парчета с текстове по творбите на Иван Вазов и Христо Ботев.
В Събота, след почетната обиколка до гр. Елин Пелин и отдаване почитта на писателя Елин Пелин, мотоклуб Калашниците ще ви забавляват с множество игри с награди до 17 часа, когато на сцената ще се качат PACE RIDE - базирана в София рок банда, създадена през 2008 г. Корените на бандата могат да бъдат проследени от началото на 90-те, когато Валентин Гюевски (бивш БТР) и Ставри Ставрев (бивш импулс, FDB и Конкурент) се запознали в турнета. В момента в групата взимат участие : Валентин Гюевски – вокал и китари, Радослав Йовчев – бас, Ставри Ставрев – барабани и Светослав Гюевски – китари.
След PACE RIDE, трибют бандата на GUNS N' ROSES от София "BRUMS N' NOISES"
ще изпълнят близо 20 песни на легендарната рок група, интерпретирани по собствен начин от: Боби Косатката - вокали (Der Hunds), Иво Пешев - соло китара (Skitnicks, Vulgar Bulgar, Pistamashina), Петко Петров - бас (Drink Theatre, Alegorist, Alive), Симеон Германов - ритъм китара и бекинг вокали (Dubotur, Babas and Djados) и Чефо Трайков - барабани (Zuum, Hedshot, Sheky Band)
Следва трибюта на HED SHOT към армено-американската вихрушка SYSTEM OF A DAWN.
HED SHOT e проект създаден от професионални музиканти единствено с идеята да свири парчета на групи като GODSMACK, SYSTEM OF A DOWN, HED P.E. Към момента те са една от най-добрите трибют банда изпълняващи сетове на тези групи.

Младата банда от Хасково – DIFFERENT HIGHWAY която миналата година беше една от победителите в реалитито – „Голямото рок междучасие“ по националната телевизия, ще застъпи в късните часове. Със авторските си парчета и кавърите към Deep Purple, Rainbow, DIO, White Snake, Metallica, Judas Priest ,Iron Maiden , те ще нажежът настоението на публиката преди на огромната сцена на „Побит камък - 2017“, да се качат великаните от АХАТ.
Групата е създадена през далечната 1986г. През 1988 г. Ахат записват песента си „Черната овца“, която остава една от най-ярките емблеми на българския хеви метъл. През лятото на следващата година групата издава дебютния си албум „Походът“. През 1994 г. издават „Изпод руините“.
Сега – 31 години по-късно, АХАТ излизат отново на сцена пред родната публика след дълги години застой.
Концерта им на 8-ми Юли на Благотворителния фестивал – „Побит Камък – 2017г.“, ще положи началото на предстоящо турне на бандата в страната.

Организаторите от Калашниците са потготвили още много изненади, игри и томболи с награди, пищна заря и светлинни ефекти. На терена на Побит Камък ще има кетъринг предлагащ съблазнителни мезета както и два бара за различни напитки. Терена разполага със няколко поляни, засенчени със липови и тополови дървета предлагащи страхотна сянка на къмпингуващите посетители на фестивала, Ще бъде осигурен и безплатен WiFi интернет.

С годините, мотолкуб Калашниците са показали и доказали не веднъж, че рокаджиите са хора със отворени сърца а не бунтари и нехранимайковци, за седем години, със мероприятията си са направени 7 благотворителни акции за болни деца и още над 10 за пострадали и болни възрастни, за леченията им са събрани над 50000 лева които в повечето случаи са дали резултат.
Тази година акцията, за която ще се борят всички е за малкия Мирослав – на 3 годинки, страдащ от Детска Церебрална Парализа – G80.1, който се нуждае от активно лечение в чужбина.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2017“ ви очаква, от 7-ми до 9-ти Юли – с.Нови хан – на 20км. От Столицата посока Пловдив !!!
За повече информация посетете официалния сайт на клуба : www.kalashnicite.com или страницата във facebook

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 13.06.2017 15:08:14 отговори + 5 5
МЪКА-МЪКА... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.06.2017 14:31:31 отговори + 5 6
Ахат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 13.06.2017 16:00:28 + 1 4
Ахат са и на July Morning в Камен Бряг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 13.06.2017 14:19:24 отговори + 7 6
Вече дори не е смешно... Но пък става все по-клош и по-жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

На Йонас в устата 6.07.2017 10:15:55 + 0 0
Ти за смешните ти 5 лева какво искаш да ти организират бе ******! Изобщо някога опитвал ли си се да направиш нещо, а , клавиатурно ****?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".