Благотворителен концерт на "RockSchool" на 22 юни

13 юни 2017, 13:28 ч. 618 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Музикалното училище RockSchool организира благотворителен концерт в подкрепа на Детската къща на фондация „За Нашите Деца“, който ще се проведе на 22 юни (четвъртък) от 18:30 ч. в Маймунарника (Борисова Градина) в София.

Детската къща е място, където изоставени бебета могат да получат необходимите за всяко дете - грижа и внимание. За бебетата в къщата се грижи истинско семейство - вдъхновяващи и мили хора, които се грижат за децата и им осигуряват необходимото внимание. Така, малчуганите растат в среда, максимално близка до атмосферата в едно семейство. Това е едно едновременно неповторимо и много полезно преживяване, което не е възможно в никой социален дом. Семейството прави живота в къщата интересен и обогатяващ – децата излизат на разходка, празнуват рождени и именни дни, водят пълноценен живот.

Семейството се подкрепя от детегледачки, психолози, рехабилитатори и медицински служители, за да се осигури най-добра грижа за децата. Често изоставените бебета, които идват в Детска къща, са във влошено здравословно състояния, недоносени са или са недохранени и имат нужда от много голямо внимание и специфични грижи в първите дни на идването.

Всички приходи от концерта ще бъдат използвани за покриване на основни разходи в къщата като храна, козметика за децата и хигиенни консумативи за къщата.

В концерта ще вземат участие музикални групи, ученици, учители и приятели на RockSchool. Входът за събитието е дарение, а с набраните средства ще бъдат закупени храна и консумативи за децата в Детска къща.

 

още за:

Rockschool


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".