Информация за концерта на DECAPITATED и HATE в София

16 фев 2016, 10:50 ч. 1890 / 12 47
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC с удоволствие представя концерта на DECAPITATED, HATE и THY DISEASE, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 на 24 април от 19:00 часа. Събитието е и своеобразно продължение и афтърпарти за всички меломани и почитатели на праведната музика, посетили фестивала Sofia Metal Fest.

Трите начина, по които можете да се сдобиете с пропуск за този концерт са:

1. От 17 февруари на свободна продажба ще бъдат пуснати 200 билета само в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.
До 29 февруари (включително) цената им ще е 35 лева, а в случай на налични след тази дата и до изчерпването им те ще се продават по 40 лева. Ако все пак в деня на концерта останат някакви пропуски, тогава цената им ще е 50 лева.

2. Първите 50 (петдесет) от вас, които публикуват снимки на своите фестивални билети във фейсбук събитието на Sofia Metal Fest или ги изпратят на events@bgtsc.eu ще получат своите Безплатни пропуски за концерта на 24 април по време на фестивала.
3. Ако притежавате легално закупен фестивален билет, по време на фестивала можете да си закупите личен пропуск за събитието на стойност от 10 лева.

Касата за продажбата и получаване на пропуски ще се намира във фестивалната зона, след входа за посетители. Тя ще работи на 9 и 10 април с отваряне вратите на фестивала за посетители, до 19:00 часа.

Предстои обявяването на още две групи и допълнителна информация за събитието.

BGTSC Ви препоръчват навременното билетиране!

 



Коментари   (47)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метъл мама 22.02.2016 10:33:52 отговори + 4 3
Молба за съдействие.Синът ми е на 17 години и е запален почитател на метъл музиката. Има голямо желание да присъства на фестивала в София на 09-10 април, но се нуждае от пълнолетен придружител.Моля ако някой има добрата воля да влезе с него на концертите, нека да пише.Ние сме от Плевен, но няма проблем придружителят да е от друго място. Ще направите много щастлив един млад метъл маниак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

граматик 22.02.2016 20:12:30 + 2 2
И къде по-точно да пише. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Death 24.02.2016 22:39:37 + 1 2
Ъъъм събитието не е за 17 годишни ще го смачкат някъде в мош пита. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Демагог 20.02.2016 10:10:12 отговори + 0 5
Сложните организационни еквилибристики са задължително условие за задоволяване на префинената публика. Редно е групите и промоутърите да направят едно НПО - "Червеният пентаграм" и да се захванат с благотворителна дейност... Нека всеки благоволил да удостои концерт с височайшото си присъствие да бъде даряван с фелацио или кунилингус от доброволците участващи в организацията на събитието. Имам и други предложения, но тях ще представя в следващи коментари под други ивенти, които неизбежно ще заприличат на вече до болка познатите еднотипни дискусии, като тази тук.
Положително е, че след концерт дори недоволните и непосетилите остават доволни и заспивайки с усмивка си баят:
"Аз какво казах, че ще стане, а?!?"
"Набутаха се брутално с тоя ивент"
"Хак да им е!

Щастие на всички даром, нека никой да не бъде пропуснат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toad 18.02.2016 00:36:24 отговори + 10 4
" ще бъдат пуснати 200 билета " ... останалите 50-60 какво ше ги правите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 21.02.2016 10:04:54 + 3 2
За какви 260 билета говориш ! Преди пет години бяхме 100 души при билет 20 лева ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drug promoter 17.02.2016 11:24:03 отговори + 5 8
Аз пък чакам да обявят какви ще са намаленията за Marduk, които ще направят за притежаващите билети за фестивала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Родна картинка 17.02.2016 10:51:53 отговори + 7 12
Един се бори да направи нещо, а други десет му завиждат и се опитват да го провалят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


април 17.02.2016 08:07:22 отговори + 6 11
леле, заговориха низки страсти и високи градуси. стана прекалено извратена тази "дискусия". Защо така?
Билетирайте се навреме , после да няма мрън мрън. Концертът ще е страхотен, бандите са готини, организаторите са най-добрите в България. Предполагам, че хвърлят много труд и усилия да бъде. Първосигнално ревах за високите цени на билетите, но осъзнах, че все пак не живеем в Германия, а сме една малка бедна държава, в която всичко става по трудния начин. И донякъде ние сме си виновни, че пропуските тук бият тавана. Докато се седи и се кърка пред клубовете, наместо да се купи билет и да се види любима група - тъй ще е. Със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mni 16.02.2016 21:55:18 отговори + 10 7
Ами така се процедира и с истински големи фестивали и техните афтърпартита...има намаления, има безплатни, има редовни цени...това е истината. Иначе няма да ходя нито на фестивала, нито на този концерт, да уточня. Лека вечер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Troll Hunter 16.02.2016 20:29:55 отговори + 9 14
Някой да прибере смръдливата женка и комплексара в техните си събития, че пак осраха хубава новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Decapitated 16.02.2016 19:06:16 отговори + 10 16
Като цяло съм много доволен от BGTSC - ходил съм на много организирани от тях концерти и нямам особени претенции към работата им. Напоследък обаче цените на билетите за техните концерти определено не са ми по вкуса. Не защото не мога да си ги позволя, а защото не са адекватни нито на нашия пазар, нито на тези в съседните държави, а това определено дразни. Както вече е споменато, тази новина показва пределно ясно, че интересът към Sofia Metal Fest не е особено голям, което всъщност изобщо не е учудващо предвид участващите групи и цената. Със сигурност няма и да се повиши защото дори тази новина показва нещо съвсем очевидно - за въпросния Sofia Metal Fest няма да бъде обявено друго привличащо публика име, а само такива като последните няколко, което са меко казано смехотворни... А идеята зад написаното от мен е когато BGTSC го прочетат, да се позамислят малко защо положението с посещаемостта на подобни концерти в България е толкова лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 16.02.2016 19:48:15 + 10 15
Добър опит за нежен хейт и пълни глупости!
Не се сещам за по-точен организатор от BGTSC. Дори и на моменти да са с малко по-скъпи билети концертите им са безупречни и винаги с приятни изненади. Подгряващи партита, перфектна организация, звук, автографи, винаги усмихнати и екипа им и музикантите...много мога да ги хваля! Не мога да кажа същото за тези с по-евтините билети от които сигурно си и ти! За мен BGTSC са показател за професионализъм и пример. Не случайно на концертите им има винаги доволно хора.
Това което правят в момента е по-скоро жест към феновете и допълнение към фестивала, но явно за конкуренцията която не знае какво харесваме е повод за злорадстване
С нетърпение чакам да свършат билетите, за да видим какво ще измислите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;I; 16.02.2016 20:11:49 + 17 8
Метална главо, понамирисваш, ама ЯКО!!!

Ти и още няколко вечно присъстващи под новините, касаещи тоя промоутър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хайде стига 16.02.2016 20:16:54 + 9 13
Decapitated, това вече е супер нахално! Ако беше доволен от BGTSC нямаше да пишеш глупости и да се опитваш да настройваш хората срещу тях! Групите са достатъчно сериозни и интересни, а петте големи доколкото помня ще са с пълни концерти. Фестивала е на пъпа на София, звук и светлина ще е перфектна както само BGTSC го правят в тази зала, а и на всичките им концерти и организацията им гарантирано винаги е на ниво. Цената за 5 големи и до момента 3 много интересни групи е ИДЕАЛНА! Според мен също няма да стигнат местата защото хората не са глупави разбират и оценяват жестовете, търсят атмосфера и със сигурност не им пука на теб какво ти се иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Decapitated 16.02.2016 23:59:47 + 7 12
Уважаеми, казах да се позамислите малко, а не да отговаряте първосигнално и да се защитавате от обвинения, които никой не е отправил към вас Единственото, което засегнах са цените на билетите - за организацията на концертите от BGTSC не съм казал нищо лощо. Колкото до нетърпеливото ви чакане билетите да свършат, очевидно то ще трябва да стане малко по-търпеливо - да, хората не са глупави и билети все още се продават, повече от 2 месеца след пускането им. "5 големи групи и 3 много интересни" явно не са достатъчни за да се продадат 1600 билета... но вие си знаете, ваша си работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deathrow 17.02.2016 06:39:16 + 6 13
Decapitated, не мерзи името на хубавата банда и единствения свестен организатор! Марш обратно в дупката мазна гад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкин 16.02.2016 17:11:41 отговори + 9 10
Ха, авантичка Как да пропусне човек
Първите две групи не съм ги и чувал, но Decapitated ги знам и няма начин да пропусна това мазало!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хайде стига 16.02.2016 15:40:27 отговори + 12 11
сте пригласяли на троловете! Имате глави на раменете, а не ги ползвате по предназначение. Какво не ви харесва в това предложение? Хората си подкрепят съмишлениците и не забравят и останалите! Фен съм на Kreator и първите албуми на Tiamat, но съм любопитен да видя Finntroll, Powerwolf и Evil Invaders. Не съм от София, но за мен това предложение е супер бонус и не мисля да го пропускам. Обиколих куп европейски фестивали и не мисля да пропусна точно този. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мишо 16.02.2016 15:38:20 отговори + 12 12
То май желаещи и за безплатни билети няма, като гледам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;I; 16.02.2016 14:03:08 отговори + 13 13
Ето, сами си доказвате, че нещата с това, дето го наричате фест на фърфят. Не е случайно. Останалото-глупава работа. Мяза на номерцата на едни бек-ове от недалечното минало. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хайде стига 16.02.2016 15:28:40 + 12 14
Аз никога не съм виждал подобно мило отношение към феновете, но пак трябва да ги оплюете! Не се ли уморихте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;I; 16.02.2016 20:13:32 + 8 9
На мене ми става мило от такива мили обчици като теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 16.02.2016 13:35:14 отговори + 19 15
Освен, че е скъпо - стана и безумно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хайде стига 16.02.2016 15:25:36 + 17 12
Твоето мнение всички го знаем
Утре ако кажат, че всички влизат без вход ти ще си първият, който ще се оплаче че няма пари за трамвайно билетче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 16.02.2016 17:08:29 + 11 13
Моето мнение (детайлно):
Decapitated,2011 - Цена на билета: 22лв.
Children of Bodom, Decapitated + 1, 2013 - Цена на билета: 35лв.
Decapitated + 4 групи минус Children of Bodom, 2016 - Цена на билета: 35лв.

Много е !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкин 16.02.2016 17:54:35 + 11 9
Decapitated + 4, 2016: 0 лева! :р

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 16.02.2016 18:21:50 + 9 11
Тц - по тази логика са 100 - 140лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкин 16.02.2016 18:54:58 + 9 10
Тц - по твоята логика са 120 лв за яки банди в три дни. Или фестивал + концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 16.02.2016 18:59:13 + 10 10
Ето - логически дойдохме до втората част на мнението ми - безумно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Толкин 16.02.2016 19:25:43 + 9 10
Безумно за теб и логично за мен:
90 за фест и 30 за концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калин 18.02.2016 11:26:15 + 4 3
Не знам, пич, но цената на билетите за двете Каварни - където и да се тази година ше бъде на ОБЩА цена 140 лв. За 140 лева ще обявят и Спирита. Т'ва е - настана време за мерене на пишки. От което печелят феновете А относно СМФ феста:

Скъпо е !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дон Балон 23.02.2016 19:51:54 + 1 2
Калинчо, не лъжи и не 'трови'!
Имаше евтини билети, но е по-лесно да ни завираш скъпите и да лъжеш за фестивали, които може и да не се случат! На всички ни е ясно чии интереси обслужваш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 16.02.2016 12:57:04 отговори + 15 17
Примерно искам да отида на този концерт, но феста не ме интересува, а билет може да искам по-късно да си купя и тогава какво излиза, че феновете на Powerwolf или "новите траш надежди" ще могат примерно да влязат без пари или за минимални цени, а фенове като мен нищо. Взе да се излага този проумотър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


маке 16.02.2016 13:03:19 + 15 16
Примерно искаш да спечелиш джакпота от тотото, ама да пуснеш фиш по-късно. Когато тиражът вече е минал. Сладур
Казано ти е че се пускат в продажба 200 билета на еди какви си цени. И ако за фенове като теб ще е нищо - то значи твоето по-късно е след като 200-тата билета са свършили. Т.е. тиражът е минал. Обяснявам, за да схванеш аналогията с тотото щото мисленето явно не ти е силна страна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 16.02.2016 13:44:27 + 13 15
Не знам дали е силна страна за мен, но теб определено не е. Явно не си се опарвал/а от "навременно" взимане на билети и/или си от онези, които редовно си влизат на концерти с връзки. Както и да е, само в България го има това, някой да иска да пари за нещо, а от другата страна да се дърпат и да мислят 1000 причини как да не стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 16.02.2016 13:54:15 + 15 13
Ще трябва да се повторя и по-грубо. Ти изобщо не можеш да мислиш. Ама хич. Ако си купиш развалено кисело мляко - какво правиш - спираш да си купуваш кисело мляко или спираш да купуваш от съответния магазин или марка?
И айде сега - кажи ми колко пъти си се опарвал от "навременно" взимане на билети за концерт на BGTSC? Те имат вече доволно отменени концерти - за кой не са върнали парите?
Или понеже си се опарил от друг - сега те е страх да не се опариш от BGTSC?
Еми добре - явно, ако си купиш едно развалено мляко, ще спреш да си купуваш мляко изобщо.
Много умно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 16.02.2016 14:02:56 + 9 13
Толкова умно, че чак си противоречиш в дадените примери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 16.02.2016 14:15:33 + 14 10
borknagar, не знам защо недоволстваш, при този промоутър лабаво нЕма - купуваш си билет до 29 февруари за 35 кинта и си ок. Феновете на Powerwolf няма да се изтрепят за билети на Decapitated, така че няма да се минеш, те ще се бръкнат доста повече от 35-40 кинта, дори и да си спестят 10. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 16.02.2016 14:25:14 + 11 13
Недоволствам защото мога Пък в крайна сметка, с мен или без, концерт ще си се състои. Що се отнася до проумотъра, лично аз съм със смесени чувства от неговите концерти досега. Но поне е похвално, че се мъчат да правят нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 16.02.2016 15:13:03 + 13 14
Недоволстваш щото си т*п Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко С. 16.02.2016 12:46:08 отговори + 15 10
Ей, не спряхте да мрънкате
И безплатни билети има и пак не е добре
На площада да свирят без пари - пак няма да е добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

април 16.02.2016 12:06:32 отговори + 13 15
с парите на тези, които не искат да си закупят билети за фестивала ли ще избивате концерта. Срамота, ако бяха по-нормални цените щях да си купя. По-евтино ще ми излезне да се съберем дружина и с автомобил да джитнем до Скопие - 20 кинта път, 22 кинта билет, ще остане и за бира.
Е, мерси и от мен, останете си със здраве и дано си напълните джобовете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 16.02.2016 12:18:10 + 16 13
A бе, аз ли бъркам нещо, ама какво му ненормалното на 35 лева за 5 банди, включително Decapitated и Hate ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

април 16.02.2016 15:16:47 + 13 9
Аз питам откъде идва разликата в цените на билетите. Айде, ще ти настръхнат космите на топките ако спомена румънските цени, имали спонсори, монсори, може и пари да перат - не знам. Обаче, как в Скопие пропуска ще е: Kartite vo pretprodazba ke bidat 700 denari (23 лева грубо сметнато) , na vrata karta ke bide 1000 denari (33 груби сметки)? A тук 35-50? И там ли спонсори монсори, а? Или бандите за България искат двоен хонорар. За конкретния случай питам, и не за един преател.
И става въпрос за групи, които знаете, че ще продадат концерта. Предполагам разходите не са малко, но този пакет надали струва 20 бона. Та както казах - с тия цени ли ще избивате фестивала?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

;I; 16.02.2016 11:04:23 отговори + 14 15
Ми, не, мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Полша 16.02.2016 10:55:10 отговори + 8 12
Добра сделка, хехе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".