Информация за концерта на MARK FOGGO'S SKASTERS в София на 12 септември

2 сеп 2019, 11:57 ч. 686 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Един от най-обичаните, весели и неуморни ска музиканти и артисти в света – Марк Фого, пристига у нас с холандската си банда Mark Foggo's skasters за поредния си весел и много шумен концерт в София. На 12 септември в клуб “Маймунарника” се очертава голямото ска-чане за тази есен, а веселбата определено ще е на ниво. Изпълнителят на химна “Hashish from Amsterdam” пристига у нас с чисто нов албум, който родната публика ще има възможност да чуе два дни преди официалната му премиера. Албумът е със заглавие „Ska Pig Returns“ по подобие (и в продължение) на албума „Ska Pig“, който е сред най-любимите на феновете на ска в световен мащаб и се счита за класика в жанра. Един от най-добрите пънк и ска изпълнители в света, истинска енергийна бомба на сцената, ще ни накара да подскачаме заедно с него и то не за първи път на родна земя. Мнозина още помнят паметните му концерти в София от 2007 и 2011 г. и вече нямат търпение за поредната порция купон с негова марка. На 12 септември по покана на клуб “Маймунарника” ще се забавляваме истински с новите парчета и разбира се с най-яките хитове на Марк Фого през годините.

Преди Mark Foggo's skasters на сцената ще стъпи българската банда Lady & Gents. Тя бе част от поредицата “Summer Distortions” в подкрепа на независимите музиканти у нас, която се организира и продължава да се случва с голям успех това лято в “Маймунарника”.

Билети за събитието се продават в системата на еventim.bg, а цената им е по 25 лв. на предварителна продажба. В деня на събитието и на място ще са по 30 лв.

Можете да се присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Билети можете да намерите тук.

Ето и какво още ще се случи в “Маймунарника” през септември:

3 септември – поредицата “Summer Distortion” с участието на “Obsidian Sea”, “Comasummer”, “The Flying Detachment”.
4 септември - “Acoustic Soul album promo!”
6, 7 и 9 септември – Sofia Food Fest
9 септември “Моята София” - дебат за естетика и подобряване на градската среда от поредицата на клуба Social Monday oт 18.30 ч. с вход свободен.
11 септември – “Summer Distortion” с участието на Jin Monic и Casual Threesome
13 септември - ЖЛЪЧ “Вяра” - New Album Promo
14 септември - Концерт на група "ЕКС"
15 септември - Sunday Air – дневно хаус събитие
16 септември – Social Monday
17 септември - концерт на “Oги 23” + “Feel”
18 септември – Swing Party - DESY live band & DJ
19 септември – концерт на руснаците от “Alcohol Jazzz Orchestra”
20 септември – концерт “10 години ОРАТНИЦА”
21 септември – “Summer Distortion - Best Of”
23 септември – Social Monday
27, 28 и 29 септември - Maimunarnika Beer Fest

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".