Информация за "Wrong Fest" в Пловдив на 4 и 5 септември

9 юни 2021, 11:09 ч. 1014 / 13 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

UNKLE, Lalalar, Gaye su Akyol, Shortparis и DUB FX пристигат у нас за Wrong Fest 2021, който ще се проведе на 4-ти и 5-ти септември.

Най-големият български фестивал за алтернативна музика ще се състои в Пловдив, Финален Комплекс, Гребен Канал.

Сред обявените 13 изпълнители са върхът на руския авангард - Shortparis, психеделичните Naxatras и Mother’s Cake, Sajzerbiterlemon, NIRA, Mind Trips, Krekhaus и Спални места. Очаква се обявяването на още едно име, което е добре познато на българррския алтернативен слушател.

Цената на двудневните билети е 66 лв. до края на август, като това е единствено с цел да е обратното на 99 лева. Еднодневните билетите са на цена от 44 лв., a двата вида пропуски са налични в сайта на bilet.bg.

Целодневните билети за Wrong Fest 2020, както и даренията "2 в 1" ще важат за фестивала през 2021 година;

Всички билети, закупени досега(08.06.2021) за Wrong Fest 2021, ще важат без презаверка и за Wrong Fest 2022

Кои са UNKLE?

UNKLE е проект на James Lavelle, който в момента е в превъплъщението си на група за жива музика. UNKLE са работили през годините с изпълнители като Thom Yorke, през Queens of the Stone Age до Linkin Park и дори Cattle Decapitation.

Кои са LALALAR?

Lalalar е турска група, която носи духа на Милорад Павич и Евлия Челеби. Лалалар свирят това, което е Балканският полуостров. Техните истории са живеенето на приказките от хиляда и една нощ.

Кои са Gaye su Akyol?

Всяка история от ориента има героиня, която в мечтите си е Шехеразада. Това е Gaye su Akyol. Психеделичната турска вълна се е блъснала в електронния вълнолом и е родила митично същество, което ще можем да видим на живо.

Кои са DUB FX?

Benjamin Stanford (DUB FX) е едничък виновник за раждането на нео-хипи движението в света. Музиката, която той сам прави на живо, доказва че страстта е също толкова важна колкото уменията, а и също, че за двете се иска доста труд.

Какво е Wrong Fest?

Wrong Fest е музикален фестивал.

Wrong Fest 2021 е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата 2019

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".