INTELLIGENT MUSIC PROJECT с нова песен и видео седмица преди първия полуфинал на "Евровизия"

3 май 2022, 10:27 ч. 954 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл от предстоящия албум на групата „Unconditioned“. Песента носи името “New Hero” и е придружена от ефектен видеоклип, пресъздаващ военна обстановка.

“New Hero” излиза само седмица преди Intelligent Music Project да се качат на голямата сцена в Торино, за да представят България на едно от най-големите музикални събития в света – Евровизия, с песента Intention, която също е част от предстоящия да излезе през юли албум.

„Нашата музика е мисия - имаме послания, които искаме да предадем, и смятаме, че в трудните и тъжни времена, в които живеем, точно посланията от тази песен са важни и трябва да достигнат до максимално повече хора. Смятаме, че именно сега е моментът, в който това може да се случи“, разказват за песента музикантите от Intelligent Music Project.

А посланието на песента е много ясно – да загърбим егото, гнева и страха и да започнем да живеем за хората около себе си.

„Ефективното действие в настоящето, независимо от трудностите, е ключът към прогреса. Важно е да знаем, че с красиви приказки нищо не е постигнато. Лесно е да стоиш безмълвен и да изпълняваш каквото ти се казва. По-трудното, но единственото ефективно е човек да има собствено мнение, собствен метод на съпротива към несправедливостта, макар и често в самота и неразбиране“, разказва авторът на музиката и текста на New Hero, както и основател и продуцент на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Именно това послание в клипа се предадава чрез децата, които в сюжета на видеото са поставени в много тъжната, но актуална военна обстановка.

„Искахме да покажем колко важни са децата и колко важно е да ги обичаме и възпитаваме именно в тези ценности – да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Те са новите герои!“, допълват от екипа на групата.

Режисьор на клипа и автор на идеята за сюжета е Кирил Киров-Кико, а оператор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion.

Видеото може да гледате тук:

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kim 3.05.2022 17:54:24 отговори + 2 6
Успех на Евровизия на тази (добре) измислена група! Песента Impotension има всички шансове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 3.05.2022 19:30:37 + 7 2
Колкото и да пожелаваш успех, тези ще са на дъното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".