Интервю с EDGUY по повод новото им DVD и второто посещение у нас

24 май 2009, 19:38 ч. 283 / 8 4
пред./следв.
Последното попълнение в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM е разговорът ни с ритъм китариста на EDGUY Dirk Sauer. Поводът за него е двоен - предстоящото DVD на групата, закачливо озаглавено "Fucking with F***" и предстоящотото, второ гостуване на Tobias Sammet и компания в България. Както знаете, те ще се изявят във втория - "немски" ден на тазгодишния "Kaliakra Rock Fest" в Каварна, заедно с BLIND GUARDIAN и SCORPIONS (поръчай онлайн: тридневен билет; еднодневен билет).


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Миле 25.05.2009 09:56:08 отговори + 0 0
И за Сабатон сте ги питали! Бравос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 25.05.2009 09:41:18 отговори + 0 0
Fucking with fire е. Имат такава песен, а fire е цензурирано за маитап Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JollyRoger 24.05.2009 23:14:09 отговори + 0 0
Ако беше Fire нямаше да има смисъл от цензурата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2009 22:55:01 отговори + 0 0
Двд-то се казва Fucking With F***, а не "Fucking with F**k". Дума със звездичките е fire! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".