Интервю с главния редактор на "Про-Рок" на Obektiv.info

3 сеп 2005, 11:33 ч. 223 / 8 3
пред./следв.
Наскоро онлайн медията "Обектив" (www.obektiv.info) проведе интервю с главния редактор на списание 'Про-Рок', по случай наближаващата четиригодишнина на изданието. Пълният текст на интервюто можете да прочетете тук.

още за:

Про-Рок


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bundi 3.09.2005 15:07:00 отговори + 0 0
Списанието ви е супер и редактора също. Пожелавам Ви много успехи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just Fen 3.09.2005 15:03:57 отговори + 0 0
Наистина МегаИнтервю с един прекрасен човек! Успех, Найдене!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thunderball_ 3.09.2005 12:23:50 отговори + 0 0
интервюто ми хареса много. хубави думи напред и само напред. и това за "Българското музикално списание" е върхът Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".