Интервю с Николо Коцев в рубриката "Когато се каляваше стоманата"

23 дек 2008, 21:07 ч. 340 / 8 5
пред./следв.
Пространното интервю с българския китарен герой Николо Коцев бе първото, което взехме за рубриката "Когато се каляваше стоманата...", но по ред причини не я стартирахме с него. Все пак, редно е да го представим още в нейното начало и преди да е изтекла настоящата 2008-а година. Ако има успял български музикант зад граница, който живее и се издържа от музика на запад вече дълги години и който е работил и работи с цяла плеяда световноизвестни имена, това е именно Николо. Разговорът ни с него бе дълъг, интересен и също толкова приятен, за това няма да ви го резюмираме тук дори и накратко. Оставяме ви възможността сами да се потопите в интервюто, което след тези с Любо Малковски (ЕР МАЛЪК, ЕРА) и Данчо Караджов (СИГНАЛ) попълва архивите на нашата "историческа" рубрика "Когато се каляваше стоманата...". Очаквайте в началото на следващата година и интервю с прима дамата на българската рок музика - Милена Славова.
   Какво сподели с нас Николо Коцев ще разберете в секция "Интервюта", а както винаги, текстът е достъпен и като pdf-файл, позволяващ по-удобно (също и офлайн) четене и разпечатване.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Instigator 5.01.2009 13:50:18 отговори + 0 0
Страхотно интервю !!! Може би най-добрият материал в сайта до този момент. Личи му на Николо, че е един изключително интелигентен и ерудиран човек. Честно казано, отдавна не бях чел толкова интересно интервю, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2008 09:56:04 отговори + 0 0
Николо Коцев не Любо Малковски поправете го Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 23.12.2008 23:46:27 отговори + 0 0
Яко интервю Ози Че и за Manowar се говори Не знаех това за мениджъра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо/Блекмор 23.12.2008 23:14:05 отговори + 0 0
E как ве, еми Биската Рачев? Еми онзи от Атлантик? Ааа, величави имена имаме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ObZen 23.12.2008 22:25:10 отговори + 0 0
Най-големият български китарист! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".