IRON MAIDEN и "Марвел" пускат обща марка мърчандайз

30 ное 2021, 15:43 ч. 1039 / 8 4
пред./следв.

   Британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN и американската компания, специализарана в комикс индустрията, "Марвел" предлагат новия линия стоки, които съчетават герои на издателите и емблемата на бандата Еди.

   Ще бъдат произвеждани и предлагани тениски и блузи с героите от "Венъм", "Дедпул", персонажите Танос и Върколака с използването и на артуърк на групата от класическите ѝ албуми "Fear of the Dark", "The Trooper" и "Killers". По-долу може да видите някои от изделията. Към момента те се предлагат ексклузивно в онлайн магазина на "Девиците".

 

още за:

Iron MaidenMarvel


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kim 1.12.2021 12:39:19 отговори + 4 4
Те са комикс отдавна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 1.12.2021 11:40:17 отговори + 4 0
Догодина ще ги видим отново в България !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 1.12.2021 14:06:04 + 3 0
Разполагаш ли с някаква конкретна информация? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 30.11.2021 16:37:38 отговори + 17 9
Много харесвам мейдън, но последните години комерсиалното при тях е за сметка на музиката. Жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".