IRON MAIDEN не са ползвали данни за пиратството при планиране на концерти

29 дек 2013, 14:34 ч. 179 / 1 10
пред./следв.
Тези дни една "сензационна" новина обходи Интернет пространството, позовавайки се на публикация в блога на "CiteWorld". Твърдеше се, че легендарната британска хеви метъл група IRON MAIDEN планира турнето си в Южна Америка въз основа на информация от торент сайтове и социални мрежи, за да отчете къде има най-висока популярност. Съществува услуга, която наистина обобщава данни за музикалното пиратство и феновете в социалните мрежи, и тя се нарича "Musicmetric". От "CiteWorld" директно посочват информация от "Musicmetric" като основа за маршрута на "Девиците". Но сега официален представител на "Musicmetric" опровергава публикацията, заявявайки, че никога от IRON MAIDEN не са работили директно с компанията. Тя е направила анализ на бандата, след новината, че фирмата на Bruce Dickinson и компания е една от най-бързо развиващите се във Великобритания. Това изследване обаче не е било поръчвано от MAIDEN, направено е без тяхно знание и дори е много вероятно от бандата и мениджмънта й изобщо да не са го виждали, камоли да правят график на турне според него.
IRON MAIDEN


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цани 4.01.2014 01:16:19 отговори + 0 0
fan- Ти си за убиване с такъв коментар, слушай си Linkin Park и не се изказвай неподготвен, иначе- България никак не е сред първите държави с висок процент на пиратство по простата причина, че ние сме с изключително "висок" брой население, но все пак Maiden ако дойдат, според мен, ще се събере стабилна бройка народ за публика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 31.12.2013 12:36:02 отговори + 0 0
Тия живи ли са?Баси колко са зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 30.12.2013 16:54:16 отговори + 0 0
много ясно, че няма да дойдат - щото им е ясно, че тия дето пиратсват ще мрънкат и за цената на билетите, и че няма еднодневни...и блек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 30.12.2013 16:04:58 отговори + 0 0
дсфаф мисля, че в твоя вариант по-вероятно е никой да не дойде. все пак групата ако има много малък или никакъв процент продажби в дадена страна, а същевременно се сваля яко нелегално значи нямат далавера и ще си кажат- абе за кво да бием път на майната си за да свирим пред фенове дето не си купуват музиката ни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дсфаф 30.12.2013 15:10:17 отговори + 0 0
То дай всички по тая логика да идват в Бг щот сме на 1рво място по пиратстване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


InnerSelf 30.12.2013 14:22:12 отговори + 0 0
И какво значение има това наистина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 30.12.2013 11:04:00 отговори + 0 0
Е те и да минат пред посредници Musicmetric ще знаят, че някой все пак я поръчва нали? А те казват, че сами са решили да направят такова изследване и никой не им го е поръчвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 30.12.2013 10:46:01 отговори + 0 0
А ако Iron Maiden са поръчали подобна информация, дали ще ползват истинското си име или ще минат през 2-3 посредника? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бифорпарти 29.12.2013 19:43:03 отговори + 0 0
В момента ако ще гледат нещо трябва да гледат like-овете във facebook.. пиратството се мери доста трудно да не кажа невъзможно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1158 29.12.2013 17:00:14 отговори + 0 0
Дори да бяха ползвали подобни услуги какво лошо има в това? Концертите се правят, за пари и за кеф на феновете. Разбира се, че групата ще свири там, където има най-много интерес към тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".