IRON MAIDEN подгониха онлайн имитациите на марката им

31 яну 2018, 07:24 ч. 2168 / 2 1
пред./следв.

   На 23 януари британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN са завели иск в съда в американския щат Илинойс срещу онлайн имитациите на запазените марки на групата. Бандата твърди, че голям брой неизвестни извършители от Китай или др. държави имитират и копират без да имат права за това логото на IRON MAIDEN, техни дизайни, визии на сайтове/онлайн магазини и др.

   В същото време нарушителите използват различни методи, за да прикриват идентичността си и да не може да бъде лесно открито кой е извършителят. Често пъти сайтовете-имитации на официалния онлайн магазин на "Девиците" се появяват и изчезват само за няколко дни. През време на съществуването си страниците наподобяват не само визуално електронния магазин на групата, но и използват подобни домейн имена, DNS сървъри, служат си и с най-различни нелоялни похвати, за да измамят купувачите.

   IRON MAIDEN оценяват загубите си от този вид нелегална търговска дейност на 2 млн. долара.

   Както знаете, на 22 юли предстои четвъртият концерт на IRON MAIDEN в България и първи в Пловдив. Събитието се явява допълнителен ден на фестивала "Hills of Rock 2018" във формат "Hills Exclusive"(поръчай билет онлайн). 

 

още за:

Iron Maiden


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Знайко 31.01.2018 12:09:37 отговори + 9 7
Те си избиват кинтите от концертите. В Арена Армеец една тениска струваше 80 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".