IRON MAIDEN пускат онлайн игра като промо към новия си албум и турне

5 авг 2010, 14:12 ч. 206 / 5 8
пред./следв.
След огромния интерес и милионите потребители на първата промоционална онлайн игра "Flight 666", лейбълът на IRON MAIDEN - "ЕMI" и специалистите в онлайн забавленията "MATMI" обединиха усилия отново, за да създадат второ издание на играта, посветена на турнето и предстоящия албум на групата "The Final Frontier". Създадена в стилистиката на първото междугалактическо пътешествие на групата, онлайн играта "The Final Frontier" доразработва космическата концепция на албума и я превръща в забавно, но и доста трудно предизвикателство, игра на криеница и битки в продължение на всичките пет нива. Свирепите Космически Пирати нападат и разрушават товарния кораб на групата, разпилявайки оборудване из цялата галактика. Пилотирайки Ed Force One (космическа версия на специално предназначения за групата "Боинг 757"), играчите трябва да намерят и върнат достатъчно количество от техниката за да може IRON MAIDEN да изнесат най-мащабния концерт във Вселената. Геоф Смит – Директор на Дигиталния департамент в Маркетинга на "EMI" казва, че ефектът от подобна кръстосана кампания е огромен "С над 4,5 милиона играчи по целия свят от създаването на играта досега "Flight 666" безапелационно показа колко популярна група са IRON MAIDEN сред почитателите на онлайн игрите и това е феноменален резултат. Повишихме трудността на тази нова игра, която промотира брилянтния нов албум на групата, защото искаме да предизвикаме подобаващо геймърите. Планираме да пуснем и продължение на играта, което ще бъде предлагано само в луксозното издание на албума като специална добавена стойност за феновете, които ще си купят диска след 16 август."
   Джеф Годлън основател и Изпълнителен Директор на "MATMI" казва, че космическата тема на албума е идеална база за една модерна онлайн игра: "IRON MAIDEN е фантастична марка за разработване в най-различни развлекателни, дигитални проекти – тяхното лого, обложки и музика са супер специфични, разпознаваеми и са се превърнали в символи. Жанрът на космическите онлайн има огромен потенциал да се развива и не бива в никакъв случай да се пренебрегва като средство за промотиране на нови албуми и заглавия. Играта "The Final Frontier" е вдъхновена от такива образци като "R-Type", "Thrust" и "Elite". В добавка играта съдържа достатъчно много от всичко с марката IRON MAIDEN за да заинтригува и зарадва както най-верните почитатели на групата, така и младите фенове, които тепърва откриват света на IRON MAIDEN."
   Играйте тук - www.thefinalfrontiergame.com.

още за:

Iron Maiden


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joensuu 8.08.2010 00:24:30 отговори + 0 0
Mен пък си ме кефи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен на мейдан 6.08.2010 12:22:24 отговори + 0 0
Абе таз игра е ебати шита flight 666 долу-горе я биваше ама тая за нищо не става направена е за някви деца 5 годишни :X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 6.08.2010 00:31:00 отговори + 0 0
Не е толкова трудна, колкото и на мен ми се струваше в началото - за няколко часа съм на последното ниво, освен това си е голям кеф да се играе... за жалост трябва и да се поработи малко, не може само да се играе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2010 23:45:22 отговори + 0 0
Eгати трудната и изнервяща игричка!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метал 73 5.08.2010 19:43:47 отговори + 0 0
Големи тарикати тия,бре!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ancientmariner 5.08.2010 19:34:26 отговори + 0 0
"Геоф Смит"??

Може би Джеф, Метъл Катехизис?
И за какви "образи" става дума. Доколкото виждам това са игри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2010 18:57:52 отговори + 0 0
това е третата игра, а не втора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2010 15:08:54 отговори + 0 0
yeah Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".