IRON MAIDEN работят по нов студиен и издават концертен албум през ноември

2 окт 2020, 17:05 ч. 1965 / 8 3
пред./следв.

   Британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN ще издадат нов двоен лайв албум, озаглавен "Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City", на 20 ноември чрез "BMG".

   Както личи от заглавието, материалът е записан в мексиканската столица. По-точно - на концерта на групата там през септември 2019 г. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката.

   В други новини, фронтменът Bruce Dickinson споделя, че музикантите използват почивката от концерти заради пандемията от коронавируса, за да започнат композирането на песни за следващия си албум. Певецът и лидерът на групата Steve Harris работят заедно по нови парчета.

   Траклистът на концертния албум е както следва:

01. Churchill's Speech
02. Aces High
03. Where Eagles Dare
04. 2 Minutes To Midnight
05. The Clansman
06. The Trooper
07. Revelations
08. For The Greater Good Of God
09. The Wicker Man
10. Sign Of The Cross
11. Flight Of Icarus
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
17. Run To The Hills

 

iron maiden 

iron maiden



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rosen 10.01.2021 22:37:32 отговори + 0 0
Чак сега ли се научи да пее така?!!. Хората го признаха от 82 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 3.10.2020 16:53:48 отговори + 14 1
Покрай таз корона ****** се върнах към корените си:скъсвам се да си въртя book of souls вкл. и live chapter. Според мен Бруса не е пял толкова добре никога. Той е във върхова форма. Изобщо концертните има записи нямат празно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 2.10.2020 17:22:29 отговори + 18 2
Историческо турне, нямаше как да не се документира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".