IRON MAIDEN са "изключително оптимистично" настроени за състоянието на Bruce Dickinson

25 мар 2015, 08:07 ч. 1298 / 1 3
пред./следв.

   Официалният уебсайт на британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN е обновен със съобщение, в което се казва, че състоянието на вокалиста Bruce Dickinson продължава да се подобрява и групата е "изключително оптимистично" настроена. Тези дни на певеца са били направени нови изследвания, които са потвърдили, че до този момент лечението му е било успешно. Все още обаче няма окончателно потвърждение за пълно изчистване на рака, който му бе открит към края на миналата година.

   В началото на 2015-а Dickinson премина 7-седмичен курс по химиотерапия, след което се очаква възстановяването му. "Девиците" отложиха и издаването на новия си албум, докато фронтменът им не се завърне пълноценно.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никола Духов 23.06.2015 23:48:54 отговори + 1 0
Брус е номер 1!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.03.2015 10:16:38 отговори + 4 1
Брус е железен!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ваш Печурко 25.03.2015 09:11:07 отговори + 12 1
Браво, браво, така и трябва! Стига с това виене на умряло като при други изпълнители, трябва и малко позитивизъм (иронично, това го казва човек в депресия). А за Брус само добри пожелания, естествено! За в бъдеще още колко тъпанчета има да праскат, не си е за мислене направо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".