IRON MAIDEN ще пишат нов материал в Париж

7 ное 2009, 21:54 ч. 139 / 3 27
пред./следв.
Китаристът на IRON MAIDEN Janick Gers е разкрил, че групата вече е започнала работа по материала за 15-ия си студиен албум. Музикантите ще отпътуват за Париж, където ще прекарат три седмици в писане на нови песни. "Най-важното за една банда е да създава нова музика, иначе се превръща в пародия", казва струнникът, чието присъствие в състава на "Девиците" някои смятат за излишно.


Коментари   (27)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tomhunter 17.11.2009 19:45:41 отговори + 0 0
Когато са предложили на ADRIAN да се върне,единственото му условие е било JANICK да остане.Всичко останало е прзно чесане на езиците.UP THE IRONS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники от Варна 12.11.2009 18:53:46 отговори + 0 0
боже гледам и не вярвам на ушите си.Какви фенове сте на Мейдън щом плюете по членове на групата ,на 40г. съм 25 от който минаха под тяхната магия и харизма. Просто това е групата която създаде корените на истинския класически метъл с които повече от нас са израстнали,в годините на гадния комунизъм. О помнене се това е групата която промени едно цяло поколение през 80те години моля ви останахме не много фенове на рокендрола трябва да се поддържаме а не да се хулим....смешно и трагично е . Обичам ви все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нико 8.11.2009 22:01:32 отговори + 0 0
Яник е най-малко излишен в групата...
А тези които мислят така ще им дам нещо за размисъл
"... Яник е бил по дълго в Maiden От колкото Ейдриън Смит..." което не виждам как може да се нарече излишно... Чакам новия албум с голямо нетърпение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 16:37:51 отговори + 0 0
*************, само вкарвате такива "подмятания" да си пълните коментарите и да имате посещения. Комерс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 8.11.2009 14:49:34 отговори + 0 0
леле тва да говориш против Мейдън е като да псуваш баща си. Я се стегнете и престанете да се прайте на умни точно къде не му е мястото. Мейдън ще си останат най - добрите в хевито и това вие и вашите любимци могат само да си мечтаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Все тая 8.11.2009 14:32:01 отговори + 0 0
*не е присъщо (а не "не е просто") имах предвид в петия ред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 8.11.2009 14:31:18 отговори + 0 0
Не става въпрос дали е излишен, става въпрос за това, че новината е за нов материал от "Мейдън". Въпросният коментар по отношение на Janick Gers е абсолютно излишен, не на място, и по никакъв начин не е свързан с въпросната новина. Нямам за цел да обиждам, просто казвам какво ми прави впечатление, но вие трябва да представлявате един вид "медия", а на такива не е просто очевидното изказване на пристрастни мнения. Същата хава е и с ревютата на концерти. Готино е, че са дълги, готино е, че има снимки и сет листи, но самият текст в повечето случаи е като апотеоз на героизма на Опълченците на Шипка... То не са епитети, то не е украсяване, то не са едни високопарни думи, все едно си набивате душевна ч*кия докато сте били на концерта и докато пишете статията. Малко повече обективизъм няма да е във вреда на никой.

Прощавайте ако съм вА обидил, не е с умисъл, просто изказвам мнение като читател.

Поздрави.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 8.11.2009 14:10:23 отговори + 0 0
Факт е, че някои хора смятат, че Janick е излишен и че пречи (с което не съм съгласен). Но това какво общо има със самата новина?

Хем не ви харесват заяжданията, дето се получават при всяка новина за Maiden, Metallica или Manowar, хем сами ги подклаждате, хаха. :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 14:07:28 отговори + 0 0
Не знам дали има смисъл да си хабя нервите, заради някакви кретени, които си нямат идея за какво става въпрос. Да ви казвам ли, че Харис казваше в навечерието на новото хилядолетие, че ако нещата не се получат с трима китаристи, Ейдриън ще е този, който трябва да си ходи?
Да ви казвам ли, че в едно интервю Смит призна, че не е голям фен на реюниъните и ако е било просто осемдесетарския състав е нямало да се върне?
Гърс е гениален композитор, жалко, че някои хора нямат уши да го чуят.
И ако не вярвате на мен, вземете Брус Дикинсън, Пол Диано, Фиш и Иън Гилън - комай разбират повече от музика от вас, а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 12:52:31 отговори + 0 0
И този сайт претендира за нещо с подобно неуместно вмъкване на лично мнение?! Еми няма да имаме нормални медии... пълен шит, няма да идвам тук повече, безобразие!!! Бъдете живи и здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 8.11.2009 11:40:40 отговори + 0 0
Бидона -Глупави? Във ВСЯКА една група като се връща титуляр заместника се маха. Освен една - Айрян Мейдан

Титуляр е Денис Стратън в такъв случай....непросветений юроде))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 11:32:47 отговори + 0 0
"maiden - 2009-11-08 10:55:43
Бидон,напълни се с кисело зеленце за зимата и трай! А относно анонимния по-долу.....виж се само какви глупави сравнения си дал!!! "

Глупави? Във ВСЯКА една група като се връща титуляр заместника се маха. Освен една - Айрян Мейдан
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 11:13:40 отговори + 0 0
кога 4е манете тоо Блеки от сайта 4е ми писна да ми се пули.все едно папата ще идва.е***и досадата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 8.11.2009 10:55:43 отговори + 0 0
Бидон,напълни се с кисело зеленце за зимата и трай! А относно анонимния по-долу.....виж се само какви глупави сравнения си дал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бидона 8.11.2009 10:10:54 отговори + 0 0
Сигур са влезли у студиото щото са го зели за кръчма и ся пияр си правят.След AMOLAD таз група умря за мене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Аршенхолер 8.11.2009 10:07:22 отговори + 0 0
Ха ха , те Мейдън и да се скъсат да пишат нова музика , пак са си пародия ха ха ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 10:04:40 отговори + 0 0
"Трябваше ли ,когато Ейдриън се върна да кажат на Яник: Сори мой човек,но трябва да си вървиш!? "
ROFL ROFL ROFL ROFL
Култ! :-)))

Представете си:
Дейв Ломбардо се връща в Слейър и стават с двама барабанисти.
Йорн Ланде се връща в Мастерплан и стават с двама вокалисти
Ричи Блекмор решава да си направи кефа и да отидев в Оувър дъ Рейнбоу, но и сина му остава и свирят с двама соло китаристи

и т. н.

много сте.... умни :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 8.11.2009 09:12:09 отговори + 0 0
Щом Яник е в Мейдън....значи трябва да е там.Харис си знае работата и последните албуми на Мейдън го доказват.Прочетете малко в писането на кои песни е участвал Яник и тогава говорете глупости!! А подмятанията на Катехизис са често срещано явление тук.Подмятания,които водят до излишни спорове,заплахи за банване и какво ли не.Освен това в Мейдън има нещото,наречено морал. Трябваше ли ,когато Ейдриън се върна да кажат на Яник: Сори мой човек,но трябва да си вървиш!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 8.11.2009 08:38:41 отговори + 0 0
"Китаристът на IRON MAIDEN Janick Gers е разкрил"още след прочитането на тези думи си помислих "ей тоя човек успя да се набута в Мейдън па и вече говорител стана!?"когато става дума за него винаги го свързвам с досадното му присъствие там,а и с какво друго да го свързвам-той стои като дървен крак на футболист.изранал съм с музиката на МЕЙДЪН и знам каква е разликата между първите 7 албума и другите,така че не се извинявам на "върлите"му фенове за нищо.не се смятам и за хейтър,защото този човек определено пречи и имам право да възнегодувам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 06:22:04 отговори + 0 0
Какво скочихте всички като ужилени ?! Нима няма хора (в това число и аз, но това е друг въпрос) ,които го смятат за излишен ?! И което е по- важното - това ,че някои хора смятат ,че е излишен ще накара ли останалите членове от групата да го разкарат ? Щото мен ме съмнява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bizarro 8.11.2009 02:59:40 отговори + 0 0
И аз искам да изразя възмущение - съгласен съм с мненията и на другите недоволни като мен.
И както Thunderball написа - искрено ваш читател съм, но досега за мен именно това отличаваше (извинете за сравнението) Катехизис от Про-Рок. В последното въпросно списание, когато някой взимаше интервю или пишеше статия, винаги се правеха подобни подмятания, които умишлено ти насочват мисълта в дадена посока. Това нито прави чест на пишещия, нито оставя приятно впечатление у тези, които са фенове на групата.

Е да... за тези, които злобеят и мразят, това беше добре дошло и типично по български дребните душици биваха заситени. Говоря в минало време, понеже отдавна не си купувам списанието именно поради таз причина.

Сега се надявам и Катехизис да не тръгне в тая насока, че съвсем ще загубя надежда, че може да има и почтен журналист у нас, който да пише с любов.

Поздрави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thunderball 8.11.2009 02:12:07 отговори + 0 0
"казва струнникът, чието присъствие в състава на "Девиците" някои смятат за излишно.".

Този коментар си е напълно излишен. Тези "някои" може да е всеки. Не смятам, че коментарът е подходщ за тази статия и попринцип. Всеки си има вкусове и предпочитания и винаги ще е так. За това съществува и това поле "Добавете коментар".
Самите Вие(редакторите от katehizis.com) писахте за "хейтърите" и различното мнение, давани за различните групи.
Най-искрено се надявам, бъдещите Ви статии да са отразени по-обективно, без излишни определение, коментари и взимане на отношение за дадена група. "НЯКОИ" могат да изкажат своето мнение и тук. Не е нужно да ги/ни слагате под общ знаменател и да изказвате общо мнение. Ако беше ясно кои са тези "някои", можеше да е по-различно и пак излишно(мое мнение).
Икрено Ваш читател.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 8.11.2009 01:31:08 отговори + 0 0
Тези ,които ходят на концерти на групата и са й истински фенове ,не го смятат за излишен ,имайки в предвид ,че е брилянтен музикант и песните ,които е написал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2009 00:27:36 отговори + 0 0
аз па мислим че не е излишен - трябва у всяка група да има по един клоун
не само в Слипкнот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 7.11.2009 23:39:20 отговори + 0 0
Аз също съм от тези, които го мислят това нещо, така че имат право - наистина НЯКОИ смятат така (и не сме никак малко). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.11.2009 22:14:51 отговори + 0 0
Съгласен съм с мнението по-долу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2009 22:12:52 отговори + 0 0
"казва струнникът, чието присъствие в състава на "Девиците" някои смятат за излишно."


Айде без такива селски подмятания. Имайте уважение към четящите тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".