IRON MAIDEN ще покрият оставащите разноски за операциите на Paul Di'Anno

21 юни 2022, 06:46 ч. 1883 / 9 4
пред./следв.

   IRON MAIDEN ще направят приятелски жест към бившия си вокалист Paul Di'Anno, който в момента е в Хърватска, където му предстоят няколко операции на коляното.

   Остават три сериозни манипулации, на които певецът трябва да се подложи през юли. Всички разходи по тях, за които още няма събрани средства, ще бъдат платени от групата. Информацията съобщава Kastro Pergjoni - оперативен директор на клуба "Cart & Horses" в Лондон, където през 1976 г. "Девиците" правят концертния си дебют. Благотворителната инициатива е на самото заведение, което вече е събрало хиляди долари, но те са се оказали недостатъчни за всички разходи. IRON MAIDEN са се съгласили да поемат оставащите разноски.

   През миналия месец Di'Anno посети концерт на IRON MAIDEN в Загреб и се срещна за пръв път от години с лидера на бандата Steve Harris.

   Българските фенове ще имат нова среща с групата само след 20-ина дни. На 13 юли предстои гостуване на IRON MAIDEN в зала "Арена Армеец" в София.

 

steve harris & paul dianno



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 21.06.2022 15:43:06 отговори + 15 1
Голям жест, след дългите години неприязън и плюене, основно от страна на Ди' Ано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 21.06.2022 07:08:13 отговори + 30 3
Iron Maiden са много яки пичове (освен много яка група)! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ed 21.06.2022 07:51:56 + 15 1
Факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 21.06.2022 09:14:55 + 14 1
Така си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".