IRON MAIDEN влизат в студио до няколко седмици

3 яну 2010, 15:19 ч. 461 / 5 10
пред./следв.
Барабанистът на IRON MAIDEN Nicko McBrain е разкрил, че групата има написани осем песни за предстоящата си дългосвиреща творба и ще влезе в студио до няколко седмици. Музикалната насока на бъдещия албум ще е "малко по-различна" от последните няколко, а дискът най-вероятно ще излезе през 2011 г.

още за:

Iron Maiden


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.01.2010 13:01:33 отговори + 0 0
Супер новина! И аз мисля, че 2011 е свободна интерпретация на взелия интервюто, а е по-вероятно да е излязъл в средата или края на лятото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 4.01.2010 11:01:54 отговори + 0 0
2011 е твърде далече.По време на предното турне Брус говореше,че 2010 ще им излезне албума и тръгват на турне.Те лятото тръгват на турне и съм почти сигурен ,че до тогава ще е излезнал албума.А и Мейдън действат експедитивно,няма да го запишат до Март и да го издадат след година.Така никога не са правили ,не вярвам и сега така да постъпят.
Друго,което ми дава основание да мисля,че ще излезне тази година е интервюто на Брус в тур-бука от Somewhere Back In Time 2008 - "Следващото,което ни предстои е албум и турне към него,след което смятам да направим най-мащабния прокект в кариерата си (демек прощално турне) " .Те миналата и по-миналата година бяха на турне ,свирейки стари песни,няма да тръгнат пак така да свирят стария материал.А и ако албума излезне 2011 ще се паднат 5 години от предния албум,което е твърде много,отново пауза,която до сега не им се е случвало да правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 4.01.2010 01:06:44 отговори + 0 0
Ми то в тая новина нищо конкретно не се казва. Написали са 8,но не тези осем не са готови.Трябва да ги запишат. Малко по- различен може да се окаже съвсем "Малко по- различен".А и не са казали 2011,а най-вероятно ,сиреч може и по- рано да излезе. Аз не бих се изненадал ако пуснат сингъл , разни клипове и какви ли не други работи ,които да рекламират албума докато най- накрая решат и него да го пуснат . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 3.01.2010 23:06:35 отговори + 0 0
Така написано изглежда, че Нико е казал, кога ще излезе албума, а всъщност това са си спекулации на Еди Трънк. Мейдън тръгат на турне през юли, което означава че до май ще са готови с основната част от работата по албума. Най-много да остава (евентуален) мастеринг и снимане на клип на пилотния сингъл. Мейдън записват почти на живо, правят много малко дубли, а Кевин Шърли също работи много бързо. Както той самия казва, "ако до ден-два не мога да миксирам една песен, значи нещо в нея не е наред" (цитирам по памет) Работата в студио по предишния албум беше по-малко от месец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2010 22:37:08 отговори + 0 0
Това ли щеше да е последният албум преди разпадането, пардон, оставането във времето? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 3.01.2010 17:28:59 отговори + 0 0
когато излезе-тогава убеден съм,че чакането ще си заслужава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2010 17:25:08 отговори + 0 0
Страхотно! А и това "малко по-различна" ме кара да затая дъх още повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocky 3.01.2010 17:18:52 отговори + 0 0
Амиии... зависи как работи бандата... попринцип инструменталте на една песен за ден-дваллл вокалите пак толкова.. да я нагласят малко... може би около 2 месеца записи. Но останалата продукция на албума е повече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MoonRise 3.01.2010 16:28:46 отговори + 0 0
Съгласен съм със Станимир. Не мисля, че при положение, че са им готови песните, албума трябва да излезе с такова закъснение. Записите най-много 2-3 месеца да им отнемат. Дори и по-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станимир 3.01.2010 16:07:10 отговори + 0 0
Стига ве, ако скоро влизат в студио и вече имат 8 написани песни... 2011 ми се вижда доста далече. Не съм музикант, но... все си мисля, че записването на албума става за по-малко от година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".