Историята за мъжете, избягали от старчески дом, за да гледат "W:O:A", не е съвсем вярна

8 авг 2018, 07:26 ч. 1726 / 5 3
пред./следв.

   Съобщената от "Дойче веле" информация от 5 август, че двама пациенти на старчески дом в Германия са избягали, за да присъстват на фестивала "Wacken Open Air 2018" е доста по-различна.

   Сега "Асошейтед прес" уточнява фактите, които са конкретизирани от местната полиция. Двамата мъже са на 58 и 59 години и са избягали от дом за хора с психически проблеми на около 30 км от Вакен, за да се забавляват в града. Те са били намерени на главната улица от фенове, отиващи към фестивала, дезориентирани и объркани да чакат автобус, след като вече градският транспорт във Вакен е бил спрян.

   Първоначално двамата са заведени в пункт за първа помощ, а по-късно транспортирани с такси до дома, от който са избягали.


   Междувременно, само няколко дни след пускането им в продажба, билетите за юбилейния 30-и "Wacken Open Air" догодина са близо до изчерпване.

 

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 8.08.2018 15:19:00 отговори + 4 0
Да кажем, че е фейк нюз, но драматизирането е излишно. Просто любопитен (не)факт, не е като да са съобщили, че под една от сцените е открита неизбухнала бомба от ВСВ, та да вкисне деня на хиляди хора.
Приемете новината с усмивка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 8.08.2018 12:29:49 отговори + 3 6
Абе важното е, че разпространихте фейк нюз-а и вие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 8.08.2018 13:49:53 + 10 6
По-важното е, че два дни след нас първата новина беше разпространена и от БТА, Нова ТВ и мн. др.
Вкл. такива, които след като ние пуснахме уточнението, тепърва пуснаха първата новина.
Или това няма значение, м?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".