Рожденото място на Ozzy Osbourne е под въпрос

8 авг 2018, 07:50 ч. 950 / 3 3
пред./следв.

   Легендата Ozzy Osbourne, както и тримата му колеги от BLACK SABBATH, са известни с това, че са родени и израснали в "Астън" в централната част на Бирмингам.

   Сега "BirminghamLive" съобщава, че според акта за раждане на певеца, може да се окаже, че той е роден в друг квартал на града. За адрес на бащата на музиканта John Osbourne е записан номер на улица в "Кингстендинг" - квартал в северната част на Бирмингам. Не е ясно дали Ozzy е роден в самата къща или в болница, тъй като актът за раждане е издаден седем дни по-късно. 

   Независимо от точното рождено място на "Бащицата", той и тримата му другари от BLACK SABBATH ще бъдат запомнени като момчета, появили се от "Астън".

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прилеп без глава 12.08.2018 10:17:00 отговори + 4 1
Заради такива новини ,спирам да се чудя що не им върви на метъл инфо сайтовете и списанията. Все тая къде е роден...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тан 8.08.2018 11:05:09 отговори + 16 9
За такива новини живея! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 8.08.2018 15:10:00 + 10 4
А също и за концертите на Б.Т.Р и Jeremy или там, както се казват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".