Италианската дамска група JADISH гостува в София на 9 септември

22 авг 2015, 12:18 ч. 694 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В сряда (09.09) в Бар клуб Adams ще открием сезона с горещите италианки JADISH. Специални гости ще бъдат момчетата от INFLICT

Няколко думи за бандата от Италия:
Този проект започва със събирането на четири музикантки, всяка от които има немалък бекграунд и различен вкус: от могъщата вокалистка Мари Басу до китаристката Леа Мур, от басистката Ваня Ковач до барабанистката Велена Мур.
Музиката им има безпогрешен стил, парчетата им оказват огромно влияние и правят впечатление, благодарение на силата на инструменталите.
От метал до най- трансгресивен рок с мелодични, класически и електронни елементи.
Освен това имат и оригинални мултиезични текстове и уникални гласове.Благодарение на вокалистката Мари Басу, която е немкиня с италиански корени, песните се композират на немски и английски.
За повече информация: www.jadish.eu

Начало на събитието: 21:30 часа
Цена на билета: 6.00 лева

 

още за:

JadishInflict


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".