NIGHTWISH пускат своя колекция бижута

22 авг 2015, 12:29 ч. 1823 / 4 8
пред./следв.

   От пролетта на тази година настоящата вокалистка на финландските симфометъли NIGHTWISH - холандката Floor Jansen - е рекламно лице на бижутерийната компания "Kalevala Koru". Сега сътрудничеството между групата и фирмата прераства в нещо повече - NIGHTWISH се сдобиват със собствена колекция бижута, създадени от "Kalevala Koru", чието име е "Evolution Series By Nightwish". В момента се предлагат три сребърни изделия от тази марка - гривна, медальон и колие. Основните елементи са вдъхновени от фосилното морско животно амонит. Продажбите на бижутата ще стартират около средата на октомври.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


нощен пиш 22.08.2015 18:26:29 отговори + 1 4
сигничър жартиери на басиста кога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Този пък 23.08.2015 07:34:56 + 2 1
Точно басиста е най-големия пич Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.08.2015 13:16:18 отговори + 11 2
Хубаво е, че са избрали фронтдамата на Nightwish, вместо Риана или Лейди Гага примерно, както биха направили повечето бижутерийни компании Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 22.08.2015 16:19:23 + 3 7
Повечето такива компании биха избрали подобни дами защото е характерно за такъв морал, именно затова новината не е добра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.08.2015 16:52:53 + 9 1
Не виждам какво лошо има в едни обикновени бижутата, стига да не се кичиш като коледно дърво с тях. Майка ми носи бижута. Следователно майка ми е престаряла к*рва като Мадона, така ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Cronos 22.08.2015 17:36:23 + 7 1
Какъв морал бе? Когато Ицето Стоичков е рекламно лице на някой това какъв точно морал е? Модерен ляв? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 24.08.2015 13:36:04 + 1 1
"е виждам какво лошо има в едни обикновени бижутата, стига да не се кичиш като коледно дърво с тях. Майка ми носи бижута. Следователно майка ми е престаряла к*рва като Мадона, така ли?"
Абе то и в "каналин"-а няма нищо лошо и в разхлабителните, ама не е престижно ако си човек с репутация да ги рекламираш. А да ползваш името си за да пробутваш надцененти дрънкулки на подрастващи е долно и R'N'B - виж Кис! Тая логика за майка ти незнам откъде я избара, някакъв комплекс сигурно, но ако не разбираш защо няма нищо общо - майка ти не е известна рок певица, и не рекламира, а НОСИ бижута.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ожгишщищ 24.08.2015 23:35:04 + 1 0
Това не е първата изява на настоящата фронт-дама на Найтпиш като рекламно лице на някакъв продукт. Още от времената на Афтър беше станала рекламно лице за модната линия на една холандска дизайнерка -същата, която в момента прави и сценичните дрехи на Симончето, която също е рекламно лице на въпросната дизайнерка. Просто сега се шуми, щото нали в момента повечето хора я свързват с Найтуш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".