Италианците THE FORESHADOWING гостуват в София на 19 ноември

15 авг 2017, 13:27 ч. 776 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Сцената на Италия започва да получава вниманието и аплодисментите, за които работи усърдно през последните няколко години. Внимание търсено, желано и в крайна сметка заслужено.

The Foreshadowing са от вълната банди от Италия от първото десетилетие на новия век, които не само знаят как да получават звукозаписни договори от стабилни лейбъли и да се включват в турнета на големи банди, но са и от онези благодарни музиканти, които смело се връщат за самостоятелни концерти при публиката, която им е дала шанс като подгряващ артист. Такъв е случаят им и с концерта у нас, който ще изнесат като хедлайнери в края на годината, след като се срещнаха с българските фенове на шоуто на Moonspell през 2016 г.

The Foreshadowing пленяват с дарк мелодии, студено очарование, меланхолия и неудържимо привличане и сантимент към мрака, поднесени с емоция от школувани музиканти. Това е един модерен прочит на класическите теми в готика, в който ще откриете елементи, вдъхновени от големите в жанра, и сравнявайки ги с образците всъщност ще признаете, че скоро биха могли да се присъединят към елита. И това няма да е случайно. Само времето ще покаже, а дотогава защо просто не се насладим на този дуум/готик метъл коктейл на живо, на 19 ноември в клуб Live & Loud, поканите за който са от нас - организаторите от Live & Loud, а билетите вече се предлагат в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 22 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще обявим на по-късен етап.

С десет години зад гърба си като The Foreshadowing и 4 дългосвирещи албума, опитните музиканти, от които е достатъчно да споменем дори само Giuseppe Orlando, който се подвизава в десетки банди от 90-те насам, включително дуум легендите Catacomb и Novembre, тази формация определено катери висок стандарт. Няма компромис в звука, няма компромис и във визията – обложките на три от четирите им албума: Days of Nothing (2007), Oionos (2010) и Seven Heads Ten Horns (2016) са дело на един от най-добрите в занаята - Seth Siro Anton (Septicflesh).

В сетлиста за концерта в София ще намерят място песни от всички издания на италианците в дълго и напоително шоу. Ще свирят и други банди, които ще обявим по-късно.

И ако името на групата все още не ви е познато, ето няколко препратки от типа „за фенове на“: Katatonia, Woods Of Ypers, Novembre, Moonspell, Anathema.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепеляшка 15.08.2017 15:57:25 отговори + 8 1
Супер новина, ще се ходи. Ако може някой да покани и Saturnus през ноември (имат концерт в Букурещ тогава) ще бъде страхотно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".