Последна информация за концерта на THE FORESHADOWING в София

17 ное 2017, 11:57 ч. 369 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът ще се проведе на 19-ти ноември (неделя) в клуб Live & Loud в София (ул. Позитано №8).

По предварителен график се очаква вратите на клуба да бъдат отворени в 20:00 ч. и Aegonia ще се качат първи на сцената в 20:30 ч. The Foreshadowing трябва започнат своето изпълнение към 21:45 ч.

Все още има билети в мрежата на eTicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 22 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена 25 лв.

Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни.
Декларацията можете да намерите тук

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Сцената на Италия започва да получава вниманието и аплодисментите, за които работи усърдно през последните няколко години. Внимание търсено, желано и в крайна сметка заслужено.

The Foreshadowing са от вълната банди от Италия от първото десетилетие на новия век, които не само знаят как да получават звукозаписни договори от стабилни лейбъли и да се включват в турнета на големи банди, но са и от онези благодарни музиканти, които смело се връщат за самостоятелни концерти при публиката, която им е дала шанс като подгряващ артист. Такъв е случаят им и с концерта у нас, който ще изнесат като хедлайнери, след като се срещнаха с българските фенове на шоуто на Moonspell през 2016г.
The Foreshadowing пленяват с дарк мелодии, студено очарование, меланхолия и неудържимо привличане и сантимент към мрака, поднесени с емоция от школувани музиканти. Това е един модерен прочит на класическите теми в готика, в който ще откриете елементи, вдъхновени от големите в жанра, и сравнявайки ги с образците всъщност ще признаете, че скоро биха могли да се присъединят към елита. И това няма да е случайно. Само времето ще покаже, а дотогава защо просто не се насладим на този дуум/готик метъл коктейл на живо.

С десет години зад гърба си като The Foreshadowing и 4 дългосвирещи албума, опитните музиканти, от които е достатъчно да споменем дори само Giuseppe Orlando, който се подвизава в десетки банди от 90-те насам, включително дуум легендите Catacomb и Novembre, тази формация определено катери висок стандарт. Няма компромис в звука, няма компромис и във визията – обложките на три от четирите им албума: Days of Nothing (2007), Oionos (2010) и Seven Heads Ten Horns (2016) са дело на един от най-добрите в занаята - Seth Siro Anton (Septicflesh).

В сетлиста за концерта в София ще намерят място песни от всички издания на италианците в дълго и напоително шоу.
И ако името на групата все още не ви е познато, ето няколко препратки от типа „за фенове на“: Katatonia, Woods Of Ypers, Novembre, Moonspell, Anathema.

Aegonia е българска група, стилово ориентирана в атмосферичния готик, фентъзи, дуум метъл, като в някои песни използва и елементи от българския фолклор. Музиката на групата е вдъхновена от едноименния роман на вокалистката на бандата, която пише под псевдонима Неа Станд. Тази година групата пусна два видео клипа към песни от дебютния си албум "Забравената песен", който предстои да бъде издаден.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".